Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Keskimaalta joululahjoitus neuvoloille

Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaalta joululahjoitus neuvoloille

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2013 klo 13:01
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

 

Osuuskauppa Keskimaa lahjoittaa kaikille Keski-Suomen neuvoloille lelupaketin.

Osuuskauppa Keskimaan toimialueella seitsemän kunnallisen terveydenhuolto-organisaation alaisuudessa toimii viitisenkymmentä neuvolaa. Jokainen neuvola saa Keskimaalta joululahjapaketin, joka sisältää erilaisia ja eri-ikäisille lapsille tarkoitettuja leluja. Lahjoituksen arvo on yhteensä noin 3 000 euroa.

– Tuemme vuosittain huomattavalla summalla oman toimialueemme seuroja, yhteisöjä ja yhdistyksiä, lapsi- ja nuorisotyötä erityisesti painottaen. Yksi perinteikäs tukimuoto on joululahjoitus, jonka saajia ovat viime vuosina olleet muun muassa Pelastusarmeijan sosiaalinen perhetyö, Keski-Suomen Keskussairaalan lastenosasto, Keski-Suomen Ensi- ja Turvakoti sekä lasten ja nuorten mielenterveystyö. Neuvolatoiminta sopii tämän listan jatkoksi mitä parhaiten, kuvailee Keskimaan asiakkuus- ja markkinointijohtaja Katja Laitinen.

Poikkeuksellista tämän vuoden joululahjoituksessa on se, että rahan sijasta lahjan saajille annetaan konkreettista tavaraa. Lelupakettien jakelu toteutetaan yhteistyössä neuvolatoiminnasta vastaavien kuntien ja kuntayhtymien kanssa (Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus, Keski-Suomen Seututerveyskeskus, Perusturvaliikelaitos Saarikka, Wiitaunioni, Äänekosken terveyskeskus, Jämsän kaupungin perhepalvelukeskus sekä Kangasniemen terveyskeskus)

Lelujakelu käynnistyy torstaina 19.12. kello 13.30 Original Sokos Hotel Alexandrassa.
Myös median edustajat ovat tervetulleita mukaan tilaisuuteen.

Paikan päällä ovat edustajat kaikista Keski-Suomen ja Kangasniemen neuvolatoiminnasta vastaavista kunnallisista organisaatiosta. Keskimaasta lelulahjoituksen luovutuksesta vastaavat asiakkuus- ja markkinointijohtaja Katja Laitinen sekä Prisma-johtajat Mikko Junttila ja Mikko Lehtinen.

Lisätiedot:
Asiakkuus- ja markkinointijohtaja Katja Laitinen, 050 388 3051, katja.laitinen@sok.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 114 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs