Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Keskimaa uudistaa Muuramen S-marketin

Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa uudistaa Muuramen S-marketin

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2012 klo 09:48
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa Osk uudistaa Muuramen S-marketin. Myymälän ilme tulee muuttumaan täysin, ja valikoima kasvaa. Merkittävin uudistus on marketiin rakennettava palvelutori.

S-marketin palvelutori sijoittuu hedelmä- ja vihannes- sekä leipäosaston jatkeeksi myymälän takaosaan.

Palvelutorin valikoimiin tulee lihaa, kalaa ja kalajalosteita, valmiita lounasruokia ja –salaatteja sekä grillituotteita, kuten broileria ja mustaa makkaraa.

– Asiakkaamme ovat toivoneet palvelutoria pitkään. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin niin arkena kuin juhlapyhien aikaan. Palvelutorilta saa henkilökohtaista palvelua, erilaisia ruoanlaittovinkkejä, heti syötäväksi valmista ruokaa sekä annoksia, jotka ovat juuri sen kokoisia, kuin asiakas itse haluaa, marketpäällikkö Jyrki Kiviniemi kuvailee.

– Henkilökohtaisen palvelun lisäksi korostamme palvelutorilla oman maakuntamme makuja, esimerkiksi lähialueelta saatua järvikalaa. Valikoima elää ja jalostuu vuodenaikojen ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti, hän jatkaa.

Uutta on myös leipäosaston yhteyteen rakennettava paistopiste.

– Meiltä saa jatkossa jokaisena kaupan aukiolopäivänä uunituoreita leipiä, sämpylöitä, piirakoita ja pullia.

Lokakuun 8. päivä käynnistyvään remonttiin sisältyy palvelutorin ja paistopisteen rakentamisen ohella mittava valikoima-, kaluste- ja miljööuudistus.

– Kaikki kalusteet uusitaan. Nykyaikaiset kalusteet mahdollistavat päivittäistavaratarjonnan merkittävän monipuolistamisen. Monissa tuoteryhmissä valikoima tulee olemaan laajin mahdollinen. Parhaiten muutokset näkyvät tuoretuotteissa uusien kylmäkaappien ja –altaiden ansiosta.

Uudistus kasvattaa päivittäistavaravalikoimia (elintarvikkeet, hygieniatuotteet, pesuaineet, pehmopaperit, lehdet ja päivittäiskosmetiikka) liki tuhannella tuotenimikkeellä, yhteensä 9 500 tuotteeseen. 

Lisäksi myymälän ilme raikastuu ja värimaailma muuttuu.

Muuramen S-marketin uudistus toteutetaan kahdessa vaiheessa, joista ensimmäinen valmistuu joulukuun alussa. Toinen vaihe ajoittuu ensi vuoden maaliskuulle, jolloin Alko muuttaa S-marketin seinän takaa uuteen liikepaikkaan.

Alkolta vapautuviin tiloihin rakennetaan uusi pullonpalautushuone. Siihen asti pullonpalautus tulee toimimaan piha-alueellemme sijoitetussa, lämmitetyssä ja siistissä kontissa.

Pullopalautuksen valmistuttua kassojen paikka vaihtuu. Uusissa kassapöydissä on huomattavasti nykyistä enemmän tavaroiden pakkaustilaa. Lisäksi kassojen viereistä käytävää levennetään.

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat noin 1,1 miljoonaa euroa.

 

Lisätietoja:

Marketpäällikkö Jyrki Kiviniemi, 050 593 8327
Aluejohtaja Tommi Viitanen, 040 506 7962

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 110 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs