Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Keskimaa avaa uuden ravintolakokonaisuuden Jyväskylän kävelykadulle

Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa avaa uuden ravintolakokonaisuuden Jyväskylän kävelykadulle

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2013 klo 09:37
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa Osk avaa Jyväskylään perjantaina 26.4. ravintola Revolutionin. Uniikki ja erilainen ruoka- ja seurusteluravintola tuo kaupunkiin uudenlaista tarjontaa.

– Revolutionissa yhdistämme tyylikkyyden ja rentouden omaleimaisella tavalla, asiakasta kunnioittaen, mutta vakavamielisyyden unohtaen. Tämä näkyy palvelussa, miljöössä, tunnelmassa ja tuotteissa, ravintolapäällikkö Jukka Puhalainen kuvailee.

Revolutionissa pääosassa on asiakkaiden lisäksi ruoka. Keittiöpäällikkö Petri Kilpeläinen puhuu grillinkatkuisesta fuusiokeittiöstä skandinaavisella ja raikkaalla otteella.

– Käytämme mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita ja sekoitamme pohjoismaalaiseen makumaailmaan kansainvälisiä vaikutteita. Teemme käytännössä kaikki ruoat alusta pitäen omassa keittiössämme. 

Ruoalle omaleimaisen arominsa antavat puuhiili- ja laavagrillit. Listalla on itse tehtyjen gourmet-burgerien lisäksi muun muassa hiillostettua lohta, karamellipossua sekä ylikypsää tervamaustettua härkää.

Viinilistalla on rohkeita ja yllätyksellisiä täsmävalintoja. Drinkkilistalla tututkin klassikkojuomat näyttäytyvät aivan uudessa valossa.

Revolutionin pubin puolella menu rakentuu burgereista ja muusta käsin syötävästä ruoasta.

Arkisin tarjoillaan lounasta uudella konseptilla.    

Ravintola Revolution avataan Jyväskylän kävelykadun ja Väinönkadun kulmauksessa sijaitsevan, Alvar Aallon suunnitteleman entisen työväentalon katutasoon. Paikalla toimi aiemmin Memphis-ravintola sekä O’Malley’s-pub.

JYPin virallisena sporttibaarina jatkavassa pubissa ulkoiset muutokset tulevat olemaan pieniä. Ruokaravintolapuolen miljöö muuttuu sen sijaan täydellisesti. Samassa yhteydessä myös Coffee Housen tuotteistus ja kalustus päivitetään.

–Ravintola on kuin läpikuljettava katu, jonka varrella on mahdollisuuksia ja tarjolla liikkumisen ja elämisen vapautta, sisustusarkkitehti Jaakko Puro kuvailee kokonaisuutta.

Vuonna 1925 valmistunut rakennus on suojeltu valtioneuvoston päätöksellä.

–  Kyseessä on jo kolmas Aallon kohde, johon kajoan vuoden sisällä. Koska julkisivua ei saa edes siistiä, käännämme sen ravintolan sisälle. Ravintolan sisustuksessa on käytetty muun muassa betonia, puuta ja vaneria.

Tervetuloa ravintola Revolutionin avajaisiin perjantaina 26.4. kello 19 alkaen.
Ilmoittautumiset 25.4. mennessä jukka.puhalainen@sok.fi

 

Lisätietoja:

Keskimaa Osk
ravintolapäällikkö Jukka Puhalainen, 040 501 2547
keittiöpäällikkö Petri Kilpeläinen, 050 599 9875
ryhmäpäällikkö Mikko Parviainen, 0500 635 020
toimialajohtaja Pasi Kunelius, 050 310 5000

Puroplan Oy / Jaakko Puro Oy
sisustusarkkitehti Jaakko Puro, 0400 409 621

Liitetiedostot

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 112 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs