Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Keski-Suomeen avataan ensimmäinen Emotion

Osuuskauppa Keskimaa

Keski-Suomeen avataan ensimmäinen Emotion

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2011 klo 09:57
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa Osk vahvistaa käyttötavarakaupan tarjontaansa kauneuden ja pukeutumisen tuotealueilla. Keski-Suomen ensimmäinen Emotion-erikoisliike avataan Palokkaan.

 

Kauneuden, hyvän olon ja hemmottelun erikoisliike Emotion avataan Palokkaan, Prisman yhteyteen. Noin 350 neliömetrin liike sijoittuu kauppakeskuksen kaupungin puoleiseen päätyyn, uudistettavan sisäänkäynnin tuntumaan, Alkon myymälän viereen. Myymälälle remontoidaan tilat Palokan Prisman laajennuksen yhteydessä.

– Käyttötavarakauppa on yksi keskeisimmistä kehittämisalueistamme. Parannamme olemassa olevia palvelujamme, kehitämme osaamistamme ja tuomme samanaikaisesti uusia palveluja asiakasomistajillemme, Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Raija Rantanen perustelee.

– Emotion vahvistaa omalta osaltaan käyttötavarakaupan tarjontaamme kauppakeskuksessa, jonka vaikutusalueella asuu noin 55 000 asiakasomistajaperhettämme. Uusi Emotion palvelee tietysti myös pohjoisen Keski-Suomen asiakasomistajiamme Palokan Prisman tapaan, hän jatkaa.

 

Emotion on asiantuntevaan palveluun ja myyjien vankkaan ammattitaitoon tukeutuva Sokoksen ”kevytversio”. Erikoisliike tulee työllistämään 4-5 henkilöä.

– Valikoimiin kuuluvat naisten ja miesten kosmetiikan huippumerkit, tuoksut, terveystuotteet, päivittäiskosmetiikka, hiustenhoitotuotteet sekä naisten alusasut ja sukat. Emotionissa tarjoamme Sokoksen tapaan ammattitaitoisen palvelun ja henkilökohtaisen opastuksen lisäksi ylellisen ja viihtyisän ostoympäristön, Sokos-johtaja Tuula Sillanmäki kuvailee.

Emotionin liikeideaan kuuluvat myös tapahtumat, tuote-esittelyt sekä henkilökohtaiseen opastukseen perustuvat Kauneustunnit. Palvelua täydentää kampaamo.

– Emotionille rakennetaan tilat Palokan Prisman laajennuksen kanssa samanaikaisesti. Uusi myymälä valmistuu näillä näkymin loppuvuodesta, Tuula Sillanmäki aikatauluttaa.

 

Kaupunkien keskustoissa ja kauppakeskuksissa sijaitsevia S-ryhmän Emotion-erikoisliikkeitä on tällä hetkellä 23. Ketju on kasvanut parin viime vuoden aikana voimakkaasti: sekä viime että toissavuonna uusia toimipaikkoja avattiin useita eri puolille Suomea.

Jyväskylän lähin myymälä on vielä tässä vaiheessa reilu vuosi sitten avattu Osuuskauppa PeeÄssän Emotion Varkaudessa.

 

Lisätietoja:

toimialajohtaja Raija Rantanen, 050 539 9383

Sokos-johtaja Tuula Sillanmäki, 050 588 2324

 

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa sekä rautakauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 600 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 107 000. Keskimaa työllistää yli 1900 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs