Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Kesätyöntekijä jäsenistön käyttöön

Kesätyöntekijä jäsenistön käyttöön

Tiedote.
Julkaistu: 30.05.2013 klo 10:01
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Keikkaeikka yrittäjien kesäavuksi Kankaanpäässä

Kankaanpään Yrittäjät ry on palkannut kesätyöntekijäksi ns. Keikkaeikan. Hän auttaa jäsenyrityksiä juoksevien asioiden, kuten kaupassa käyntien, postireissujen, tavaroiden siirtelyjen jne., hoidossa.

- Näin yrittäjäyhdistys haluaa tarjota jäsenistölleen aidon edun, josta on käytännön hyötyä. Arjen juoksevat asiat hoituvat, yrittäjä ehtii keskittyä olennaiseen ja kenties nauttia myös vähän kesästä, toteaa Kankaanpään Yrittäjien puheenjohtaja Markku Hämäläinen.

Tänä kesänä Keikkaeikkana toimii Eikka Kivikoski ja häneen saa yhteyden numerosta: 044 727 2478. Työsuhde alkaa maanantaina 3.6.2013.

Keikkaeikka organisoi itse työpäivänsä ohjelman ja aikatauluttaa työtehtävät yrittäjiltä tulevien työtilausten mukaan. Yrittäjiä on opastettu ohjeistamaan hänet asioiden hoitoon huolellisesti, jotta työelämän pelisäännöt tulevat tutuksi ja työtehtävät sujuisivat mutkattomasti. Jäsenille päivän ensimmäinen keikka on ilmainen. Sen jälkeen veloitus on 5 euroa/keikka.

Keikkaeikan työsuhde kestää ensivaiheessa kesäkuun loppuun. Jos käyttöaste osoittautuu hyväksi, työsuhdetta jatketaan vielä heinäkuulle.

- Tämän kesän käyttöasteen perusteella tehdään myös päätös siitä, tuleeko Keikkaeikasta jokakesäinen yrittäjiä ilahduttava ja nuoria työllistävä perinne, kertoo Hämäläinen.

Tietoa ja ohjeita Keikkaeikka-toiminnasta on yrittäjäyhdistyksen nettisivuilla: www.kankaanpaanyrittajat.fi.

Lisätiedot: Kankaanpään Yrittäjät, puheenjohtaja Markku Hämäläinen, puh. 040 565 8046, markku.hamalainen@kisto.fi

 

Kankaanpään Yrittäjät ry - paikallista edunvalvontaa yrittäjien hyväksi

Kankaanpään Yrittäjillä on jäseniä yli kolmesataa. Teemme paikallista vaikuttamista kaikkien jäsenyrityksemme puolesta. Pienen kaupungin voimavara on paikallisissa yrityksissä. Haluamme vaikuttaa siihen, että toimintaympäristömme kehittyy ja kaupunkimme toimii yrittäjämyönteisesti kaikessa päätöksenteossa. Paikallisyhdistyksemme tekee tiivistä yhteistyötä kaupungin, oppilaitosten, kehittämisyhtiön sekä monien muiden kanssa. Kaiken toiminnan tavoitteena on parantaa yrittäjien toimintaedellytyksiä. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs