Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Keljon Prisman uudistus valmistuu

Osuuskauppa Keskimaa

Keljon Prisman uudistus valmistuu

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2012 klo 10:02
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa Osk:n Prisma Keljon tällä viikolla valmistuva uudistus on monipuolistanut valikoimia, raikastanut myymälämiljöötä sekä selkeyttänyt ja parantanut esillepanoja.

Keljon Prisman uudistus valmistuu pääosin kuluvan viikon aikana.
– Remontti aloitettiin kesällä julkisivun ja mainospylonin uudistuksella, liikennejärjestelyjen parantamisella sekä pysäköintialueen osittaisella asfaltoinnilla. Alkusyksyllä muutostyöt käynnistyivät sisätiloissa. Ensimmäiseksi siirrettiin suutarin sekä myymälän pääportin paikkoja, kuvailee Prisma-johtaja Juha Julkunen.
Myös käyttötavarapuolen osastojen sijainnit ovat muuttuneet.
Kaikki opasteet ja valtaosa kalusteista on uusittu, lattiat hiottu ja valaistusta parannettu. Uudet kalusteet sekä osastojen tarkistetut mitoitukset mahdollistavat entistä paremmat esillepanot sekä uutuuksien ja kausien esiinnostot.
– Tuotteet on koottu toimiviksi kokonaisuuksiksi ja ryhmitelty niin, että toisiaan tukevat tuotteet löytyvät samalta alueelta. Esillepanot ovat aiempaa selkeämpiä ja monipuolisempia kaikilla tuotealueilla.

Valikoimat ovat laajentuneet käyttötavarassa erityisesti kodin, sportin ja viihteen alueilla. Uusia tuoteryhmiä ovat esimerkiksi tietokoneet sekä teknisemmät juoksukengät. Merkittäviä valikoimalaajennuksia on myös retkeilyn, hiihdon ja pyöräilyn sekä pienkodinkoneiden tuotealueilla.
– Viihteen osastolle on rakennettu palvelupiste. Palvelua vaativat tuoteryhmät on sijoitettu pisteen ympärille niin, että asiantuntevaa apua on helposti saatavilla, käyttötavarapuolen myyntipäällikkö Heli Romo toteaa.

Ensi keväänä jälleen avautuva Keljon Prisman Kesäpiha on uudistuksen yhteydessä laajennettu ja osin katettu.
– Myös Kesäpihalla valikoima tulee kasvien osalta laajentumaan. Kesäkalusteet, pehmusteet, kasvihuoneet ja muut suurikokoiset tuotteet jäävät meiltä pois, myynnin keskittyessä niiden osalta Seppälän Prismaan ja Kodin Terraan.

Päivittäistavarapuolella on uusittu kaikki lämpimät kalusteet sekä yli 30 metriä kylmätiskejä. Tuotekokonaisuuksia on samalla selkeytetty.
– Lukuisten asiakastoiveiden johdosta laajensimme päivittäistavaraosaston tuotevalikoimaa, joka on nykyään noin 20 000 tuotetta. Uuden kalustemallin sekä erilaisten järjestelyjen ansiosta olemme saaneet elintarvikevalikoimiimme lähes 1 200 uutta tuotetta. Esimerkiksi herkuttelutuotteita olemme lisänneet useisiin tuoteryhmiin, kuvailee myyntipäällikkö Marko Hoffrén.

Joulukaupan odotetaan kasvavan

Keljon Prisman uudistus on tärkeä osa Keskimaan käyttötavarakaupan kehittämistä.
– Prismoilla on keskeinen rooli käyttötavarakaupan palvelujemme tarjonnassa. Prismat, Sokos ja Kodin Terra täyttävät yhdessä suuren osan asiakasomistajiemme käyttötavarakaupan tarpeista. Käyttötavaratarjontaa kehitämme edelleen myös paikkakuntakohtaisesti S-marketeissamme ja Sale-myymälöissämme ympäri maakuntaa, toimialajohtaja Reima Loukkola linjaa.
Prisma-valikoimatkin ovat asuinpaikkakunnasta riippumatta helposti kaikkien asiakasomistajien ulottuvilla nyt, kun Prisman verkkokauppa avattiin elokuussa.
Ensimmäisessä vaiheessa Prisman verkkokaupasta voi ostaa viihde-elektroniikkaa, isoja ja pieniä kodinkoneita, pelaamisen tuotteita, elokuvia, kirjoja sekä kauneuden ja hyvinvoinnin pienlaitteita. Kaikki keskeiset käyttötavarakaupan tuoteryhmät löytyvät verkosta vuoden 2013 aikana.

Verkkokaupan kasvusta ja yleisestä taloustilanteesta huolimatta Reima Loukkola ennakoi pian käynnistyvän joulukaupan siivittävän Keskimaan käyttötavaramyynnin viime vuotta paremmaksi.
– Uskomme asiakasomistajiemme panostavan edelleen jouluun, johon on siirretty monia hankintoja. S-ryhmän uuden Sipoon logistiikkakeskuksen käynnistysongelmatkin on pääosin voitettu, joten tuotteiden saatavuus alkaa toimipaikoissamme olla taas kunnossa.

Lisätietoja:
Toimialajohtaja Reima Loukkola, 050 595 1972
Prisma-johtaja Juha Julkunen, 050 550 2460
Myyntipäällikkö Heli Romo, 050 548 7271
Myyntipäällikkö Marko Hoffrén, 050 402 3970

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 110 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs