Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Keljon Prismaan uusia vuokralaisia

Osuuskauppa Keskimaa

Keljon Prismaan uusia vuokralaisia

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2014 klo 12:03
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Osuuskauppa Keskimaan Keljon Prisma-kiinteistössä palvelevien erikoisliikkeiden määrä kasvaa. Prisman tiloihin tulee yhteensä 10 vuokralaista.

 

– Teemme muutoksia asiakastoiveiden perusteella. Pitkäaikainen vuokrasopimus McDonaldsin kanssa päättyy, joten samalla päätimme katsoa koko tarjontaa uudelleen ja vastata asiakkaidemme lisäpalvelujen tarpeisiin. Esimerkiksi apteekkia sekä ravintolapalveluja on toivottu jo pitkään, Prisma-johtaja Mikko Lehtinen perustelee.

 

Nykyisistä vuokralaisista kiinteistössä jatkavat entisillä paikoillaan Virpin Kulta, parturi-kampaamo sekä suutari. Silmäasemalle sekä Life-luontaistuotekaupalle rakennetaan uudet tilat.
Prisman katon alle muuttavia uusia vuokralaisia ovat Hoviapteekki, Caffitella, Subway, LähiTapiola ja DNA. S-ryhmän valtakunnallisia bonusyhteistyökumppaneita vuokralaisista ovat Silmäasema sekä kesäkuussa alkaneen S-Pankki-yhteistyön myötä LähiTapiola.

 

Vuokralaisten liiketilat, yhteensä 980m2, sijoittuvat Prisman kassalinjaston läheisyyteen pääkäytävän varrelle.

Hoviapteekille, Lifelle sekä Silmäasemalle tilat rakennetaan Prisman nykyisen myymälän puolelle.
Prisman myyntiala supistuu 440 m
2. Uudistuksen jälkeen Prisman myyntiala on 8 700 m2. Käyttötavara­puolella osastoja tiivistetään. Valikoimista poistuvat tapetit ja laminaatit, valaisimet ja keskilattiamatot, joiden myynti keskitetään Keskimaassa Seppälän Prismaan sekä Kodin Terraan.

 

– Pyrimme tekemään muutokset niin, että niistä on mahdollisimman vähän haittaa asiakkaillemme. Päivittäistavaravalikoimaan uudistus ei vaikuta, mutta muutamien tuoteryhmien paikka vaihtuu. Lisäksi leipäosaston yhteydessä toimiva Prisman oma kahvio sulkeutuu vuoden lopussa Caffitellan avautumisen myötä, Mikko Lehtinen kertoo.

 

Kustannuksiltaan noin 400 000 euron uudistus käynnistyy syyskuun puolivälissä ja valmistuu marraskuun loppuun mennessä.

 

Keljon Prisman 20-vuotisjuhlia vietetään 23.-26.10.

 

 

Lisätietoja:
Prisma-johtaja Mikko Lehtinen, 050 303 5277

Toimialajohtaja Reima Loukkola, 050 595 1972

Liitetiedostot

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 115 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs