Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Kauppakeskus Ainoassa avattiin kukkiva joulukalenteri – joulumusiikki ei soi kuitenkaan tänä vuonnakaan

Kauppakeskus Ainoassa avattiin kukkiva joulukalenteri – joulumusiikki ei soi kuitenkaan tänä vuonnakaan

Tiedote.
Julkaistu: 05.12.2014 klo 09:58
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Puutarhakaupunki Tapiolassa sijaitseva kauppakeskus Ainoa virittää asiakkaitaan joulutunnelmaan ainutlaatuisella elävällä joulukalenterilla. Päivittäin täydentyvästä joulukalenterista paljastuu ennen joulua upea maisema.

Ainoa on toteuttanut kauppakeskuksen toiseen kerrokseen, pääsisäänkäynnin läheisyyteen värikkään joulukalenterin, jota koostetaan päivittäin kukista ja jouluaiheisista koristeista. Kalenterin toteutuksesta vastaa Katja Torniainen, joka toimii yrittäjänä Ainoan yhteydessä toimivassa kukkakaupassa Raparperin alla.

-          Joulukalenteri on nähtävissä koko komeudessaan jo 22. joulukuuta, ja on ihailtavana koko jouluviikon. Luvassa on satumainen puutarhamaisema, kauppakeskusjohtaja Kirsi Borg valottaa.

Silmänruuan lisäksi kaupunkikeskus Ainoassa on jälleen mietitty myös asiakkaiden korvia.

-          Emme soita tänäkään vuonna käytävillä joulumusiikkia. Saimme viime vuonna päätöksestä erittäin paljon myönteistä palautetta, ja tänä vuonna jotkut muutkin kauppakeskukset ovat näemmä päättäneet seurata esimerkkiämme, Borg kertoo.

Joulukalenteriin voi kauppakeskuksen lisäksi tutustua myös Ainoan Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/ainoatapiola

 

Lisätietoja:

kauppakeskusjohtaja Kirsi Borg

+358 40 5576526

kirsi.borg@lahitapiola.fi

www.ainoatapiola.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs