Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Kaupan rajat rikkoutuvat – Lehdistökutsu Kauppa 2016 -tapahtumaan

Kaupan liitto

Kaupan rajat rikkoutuvat – Lehdistökutsu Kauppa 2016 -tapahtumaan

Kutsu.
Julkaistu: 02.10.2015 klo 11:05
Julkaisija: Kaupan liitto

Kauppa on keskellä suurta murrosta. Digitalisaatio ja taloustaantuma murtavat alan perinteisiä rakenteita. Millaisin keinon kaupan alan yritykset voivat uudistua ja hakea uutta kasvua?

Median edustajat ovat tervetulleita kaupan vaikuttajien Kauppa 2016 -suurtapahtumaan Messukeskukseen kuulemaan, mihin suuntaan kauppa on menossa.

Tilaisuudessa esiintyy muun muassa johtaja Simon Russell John Lewis -tavaratalosta. Hän valottaa tavarataloketjun onnistunutta digistrategiaa ja sitä, millainen on tulevaisuuden kauppa.

Pippa Goodman Future Foundationista taas kertoo kansainvälisistä kaupan trendeistä ja pohtii, millä keinoin hitaan kasvun ja vanhenevan väestön Eurooppa pystyy kisaamaan Aasian ja Amerikan kanssa.

Tapahtuman rinnakkaisseminaareissa muun muassa Allerin Pauli Aalto-Setälä ja Keskon Lauri Peltola ruotivat kaupan ja median suhdetta sekä tutkimustalo IGD:n Liam Gilbert avaa johtavien vähittäiskauppiaiden monikanavaisia strategioita.

Lisäksi kuulemme muun muassa Tillanderin, Lumenen ja Tamron menestyskonsepteista sekä näkemyksiä työn murroksesta ja teollisen internetin mahdollisuuksista tekniselle kaupalle.

Aika: tiistaina 6.10. kello 9–16.30

Paikka: Helsingin Messukeskus, kongressisiipi

Tutustu tästä koko Kauppa 2016 -tapahtuman ohjelmaan.

Samaan aikaan julkaistaan myös Kaupan liiton selvitys venäläisten kulutuksesta ja matkailusta Suomessa. Selvityksestä käy ilmi, miten venäläisten matkailu ja rahankäyttö ovat muuttuneet.

Tiedotustilaisuus järjestetään kello 10.30 Helsingin Messukeskuksen salissa 209.

Ilmoittautumiset:

henna-katriina.tuominen(at)kauppa.fi

Lisätiedot:

Tiedottaja Henna-Katriina Tuominen, henna-katriina.tuominen(at)kauppa.fi, p. (09) 1728 5133

Viestintäjohtaja Pia Pere-Vanhanen, pia.pere-vanhanen(at)kauppa.fi, p. (09) 1728 5129

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Kauppa työllistää noin 300 000 henkilöä Suomessa. Kaupan liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. www.kauppa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs