Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Kamux öppnar en ny bilbutik med begagnade bilar i Järfälla

Kamux

Kamux öppnar en ny bilbutik med begagnade bilar i Järfälla

Pressmeddelande.
Publicerad: 10.05.2016 kl. 11:00
Utgivare: Kamux

En av nordens ledande bilåterförsäljare, Kamux öppnar sin 9:e butik i Sverige, nu i Stockholm Järfälla.

- Vi har sedan tidigare 8 butiker runt om i landet. Nästa självklara steg var att öppna en butik I Stockholm. Vi fann en lämplig lokal i Järfälla, ett stenkast från Barkaby handelsplats, förklarar Sveriges Country Director Anton Puhakka.

I Järfälla kommer Kamux att börja med 6 st bilförsäljare. Bilförsäljarna rekryteras inte från den traditionella bilförsäljare området.

- Vi utbildar gärna våra säljare från grunden och enligt Kamux koncept. En typisk Kamux säljare ska vara uppmärksam, trevlig och ha ett aktivt förhällningssätt. Vi vill att alla kunder ska känna sig välkomna när de besöker våra bilhallar och får den hjälp dem behöver för att kunna göra ett bra val, fortsätter Puhakka.

Kamux svenska historia började för 3 år sedan. Företaget fokuserar enbart på begagnade bilar och har byggt upp ett butikskoncept kring detta. Kamux har sedan den började sin aktivitet år 2003 i Finland, sålt över 110 000 bilar. Med sammanlagt 44 bilhallar i Finland, Sverige och Tyskland, visar Kamux att deras koncept uppskattas av kunderna.

En grundläggande del av Kamux koncept är att hela Kamux utbud är inom kundens räckvidd. Om en bil befinner sig i en annan anläggning på en annan ort så levererar Kamux bilen till närmaste bilhall eller direkt hem till kunden om så önskas.

- Vi på Kamux vill betjäna kunderna med ett intressant utbud av begagnade bilar med överkomliga priser. Det är dessutom viktigt att kunderna får bil relaterade tjänster från samma ställe. Vi erbjuder tjänster som finansiering, försäkring och Kamux Plus vid reparationsbehov, förklarar Kamux grundare och CEO Juha Kalliokoski.

Vid frågor kontakta:

Anton Puhakka, tel. +46 700 460 091

Om Kamux

Kamux är en bilhandlarkedja som specialiserat sig på försäljning av begagnade bilar. Kamux har grundat sin verksamhet på enbart försäljning av begagnade bilar och på så sätt byggt upp en expertis och kompetens som är byggt på ett professionellt koncept: en strategi som tjänar kunden och säkerställer rimliga priser för kunderna.

Det är meningen att köp av bil ska vara enkelt och genom att erbjuda kunder tjänster såsom försäkringar, finansiering och reparationsservice blir det enklare. Om behovet finns så levererar Kamux bilen direkt hem till dig.

Kamux började sin aktivitet i Finland år 2003. Under drygt ett decennium har Kamux vuxit och blivit ett av de ledande företagen inom begagnade bilar i Norden.

Sedan maj 2016 betjänas kunderna av 44 st Kamux bilhallar och 9 av dem är placerade i  Sverige. År 2015 var Kamux gruppens omsättning cirka 310 miljoner euro och företaget hade i genomsnitt 271 anställda. Företagets grundare, Juha Kalliokoski, fungerar som chef för den internationella Kamux Group.

Kamux är en bilhandlare som betjänar den prismedvetna konsumenten.

www.kamux.se

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs