Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Kaksi uutta Siwaa Espooseen – Tuoreet ruokakaupat Kiloon ja Laaksolahteen

Siwa

Kaksi uutta Siwaa Espooseen – Tuoreet ruokakaupat Kiloon ja Laaksolahteen

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2015 klo 14:09
Julkaisija: Siwa

Suomen Lähikauppa avaa maalis-huhtikuussa kaksi uutta Siwaa Espooseen. Ruokakaupoista ensimmäinen avataan 19.3. klo 10 Kilossa osoitteessa Lansantie 23. Toinen uusi Siwa avataan 9.4. klo 10 Laaksolahdessa osoitteessa Laaksolahdentie 41. Siwat ovat uuden ajan ruokakauppoja, joista löytyy laaja tuotevalikoima, paistopiste ja kattavat lähipalvelut.                                                                                                                                                                                      

Uuden konseptin mukaisten Siwojen tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen. Tuoretuotteiden, kuten hedelmien, vihannesten, maitotaloustuotteiden ja leivän osuus kauppojen valikoimasta on lähes puolet, ja Siwoissa myytävä liha on aina kotimaista. Raikkaista ja valoisista myymälöistä löytyy myös paistopiste, josta saa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

Siwa helpottaa arkea tuomalla ruokakaupan palveluiden lisäksi myös monipuoliset lähipalvelut ihmistä lähelle. Uusien Siwojen lähipalveluihin kuuluvat muun muassa Matkahuollon pakettipalvelu, Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut sekä kattava valikoima lahjakortteja. Asiointi on sujuvaa uudenlaisella palvelukassalla. Siwoilla on myös laajat aukioloajat: molemmat uudet Siwat palvelevat paistopisteineen viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta aina iltayhteentoista asti.

– Siwa palauttaa ruokakaupan palvelut Kiloon ja Laaksolahteen kahden talven aikana suljetun kaupan tilalle. Aiemmin vastaavanlaisia uuden konseptin mukaisia Siwoja on avattu eri puolilla Suomea, ja asiakkaat ovat ottaneet kauppojen laajan tuoretuotevalikoiman ja uudenlaisen paistopisteen erittäin hyvin vastaan, aluemyyntipäällikkö Kari Kujamäki kertoo.

Lähikauppa investoi Espoossa

Uudet Siwat ovat osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan tänä vuonna voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen. Vuonna 2014 Suomen Lähikauppa avasi 19 uutta Siwaa ja tänä vuonna uusia Siwoja avataan vähintään 20.

Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja ja tuodaan palvelut lähemmäs ihmistä, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla ja yleensä paikallisilla urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta. Espoon uudet Siwat myös työllistävät useampia uusia työntekijöitä muista kaupoista siirtyvien lisäksi.

– Panostuksemme lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Tarkoituksemme on avata tänä vuonna valtakunnallisesti vähintään 20 uutta Siwaa ja remontoida sen lisäksi kymmeniä myymälöitä. Olemme iloisia, että samalla kun tuomme lähikaupan palvelut yhä uusien ihmisten ulottuville, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

– Espoo ja pääkaupunkiseutu ovat Suomen Lähikaupan näkökulmasta erityisen kiinnostavaa aluetta. Seuraamme jatkuvasti tilannetta ja etsimme uusia kauppapaikkoja Espoosta, Esko Sutelainen jatkaa.

* Siwa Lansantie 23 avataan torstaina 19.3. klo 10 osoitteessa Lansantie 23, 02630 Espoo. Kakkukahvit tarjolla klo 10 alkaen. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–pe 7–23, la 7–23 ja su 9–23.

* Siwa Laaksolahdentie 41 avataan torstaina 9.4. klo 10 osoitteessa Laaksolahdentie 41, 02730 Espoo. Kakkukahvit tarjolla klo 10 alkaen. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–pe 7–23, la 7–23 ja su 9–23.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Kari Kujamäki, PK 6, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3793 (Siwa Lansantie 23:n ja Siwa Laaksolahdentie 41:n toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

 

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs