Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Kajaanin posti 87100 muuttaa ensi maaliskuussa K-citymarkettiin

Posti Group

Kajaanin posti 87100 muuttaa ensi maaliskuussa K-citymarkettiin

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2016 klo 14:00
Julkaisija: Posti Group

– postipalveluita saa aamusta iltaan ja myös viikonloppuisin

Posti uudistaa palvelupisteverkostoaan ja siirtää postipalvelut osasta Postin omia myymälöitä kumppaniyritysten palvelupisteisiin. Paikkakunnilla tarjotaan muutosten myötä samat postipalvelut kuin aiemmin pitkin aukioloajoin ja hyvillä sijainneilla. Uudistuksella parannetaan palvelujen saatavuutta.

Kajaanin posti 87100 muuttaa ensi vuonna 6.3.2017 Kajaanin K-citymarketin yhteyteen (os. Kauppakatu 10). Posti palvelee K-citymarketissa laajoin aukioloajoin viikon jokaisena päivänä: ma-la klo 8–21 ja su klo 12–18.

Postin oma myymälä Pohjolankadulla tarjoaa postipalvelut normaalisti muuttopäivään asti arkipäivisin klo 8-19. Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä muutosta kotiin lähetettävällä kirjeellä.

K-citymarketissa toimii entuudestaan Postin pakettiautomaatti, josta pakettien noutaminen ja lähettäminen on erityisen helppoa ja nopeaa. Kajaanissa Postin pakettiautomaatti palvelee lisäksi Tokmannilla, Prismassa sekä Taikatien ABC:llä.

Yritykset voivat jättää valmiiksi maksetut tai laskutettavat lähetykset Postin yrityspisteeseen (os. Taitokatu 2).

Kajaanin alueella postipalvelut saa myös neljästä muusta palvelupisteestä:

S-market Komiaho, Ahontie 5, 87250 KAJAANI  
K-market Reissumies, Lohenpyrstö 2, 87700 KAJAANI   
Siwa Otanmäki, Vuorimiehenpolku 1, 88200 OTANMÄKI 
Sale Vuolijoki, Nissiläntie 2, 88270 VUOLIJOKI  

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu kaiken kaikkiaan yli 1 400 palvelupistettä. Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella. Postin lähettämisen verkkopalvelussa voi puolestaan maksaa paketin postimaksun valmiiksi. Palvelu antaa Helposti-koodin, jolla paketin voi viedä jonottamatta mihin tahansa Postin palvelupisteeseen: www.posti.fi/lahettaminen.

Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii jo kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä. Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat paketit ja kirjatut kirjeet.

Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.

Tiedote palvelupistemuutoksesta 16.6.2015

Lisätietoja medialle: 

Postin MediaDesk, puh. 020 452 3366 (arkisin klo 9.00–16.30)

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs