Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Kaivattu Siwa avataan Kuopion Pihlajalaaksoon 13.11.: Alueen ensimmäinen ruokakauppa tuo lähikaupan palvelut kasvavalle asuinalueelle

Suomen Lähikauppa Oy

Kaivattu Siwa avataan Kuopion Pihlajalaaksoon 13.11.: Alueen ensimmäinen ruokakauppa tuo lähikaupan palvelut kasvavalle asuinalueelle

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2014 klo 14:52
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Kuopioon avataan uusi Siwa torstaina 13.11. klo 10.00 osoitteeseen Poukamankatu 6. Pihlajalaakson uudelle asuinalueelle aukeava Siwa on uuden ajan ruokakauppa, jossa yhdistyvät laaja tuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut. Siwan uuden konseptin mukaisesti tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen, ja ruokaisan myymälän valikoimasta lähes puolet onkin tuoretuotteita.

– Meillä on ilo tuoda lähikaupan palvelut Pihlajalaakson ja Inkilänmäen alueelle. Alueen asukkaat saavat lähikaupakseen täyden palvelun ruokakaupan! Laaja tuotevalikoima, pitkät aukioloajat ja runsas palvelutarjonta takaavat joustavan ja mutkattoman asioinnin. Siwasta saa helposti ja nopeasti arjen ruokaostokset, kertoo aluemyyntipäällikkö Lassi Haatainen.

Yli 200-neliöisen Siwa Pihlajalaakson monipuolisiin palveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Uudenlainen palvelukassa tekee asioinnista sujuvaa. Kaupan omasta paistopisteestä saa lisäksi tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

Kuopion kaupunki ja asukkaat innoissaan uudesta ruokakaupasta

Pihlajalaakson ja Inkilänmäen voimakkaasti kasvavalla asuinalueella ei ole ennestään ollut ruokakauppaa, joten uusi Siwa Pihlajalaakso vastaa aidosti asukkaiden tarpeisiin.  Myös Kuopion kaupunki näkee uuden lähikaupan tervetulleena lisänä alueen palveluihin.

– Inkilänmäki–Pihlajalaakson alue on Saaristokaupungin ja keskustan ohella Kuopion kasvavia alueita. Kun avattavan Siwan vieressä on lisäksi vilkasliikenteinen Kallantie ja Puijon virkistysalueenkin kävijämäärä kasvaa, ovat tulevan kaupan näkymät valoisat. Mielestäni ihmiset myös arvostavat yhä enemmän sitä, että heillä on oma lähikauppa, toteaa Kuopion kaupungin asuntotoimenjohtaja Hannu Harjunheimo.

Myös Inkilänmäen asukasyhdistyksen puheenjohtaja Pertti Kuivalainen pitää uutta kauppaa positiivisena asiana:

– Tarvitsemme laadukkaita lähipalveluja, joten uusi kauppa on oikein tervetullut. Se parantaa merkittävästi alueemme palvelutasoa ja samalla lisää myös kilpailua.

Osa Lähikaupan investointiohjelmaa

Uusi Siwa Pihlajalaakso on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen ja olemassa olevan kauppaverkon remontteihin. Vuonna 2014 Suomen Lähikauppa avaa yli 20 uutta ja modernisoi noin 100 Siwaa. Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla – yleensä paikallisilla – urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Investointiohjelman avulla olemme iloksemme voineet parantaa Lähikaupan asiakaskokemusta, tehneet kaupoistamme aiempaa ruokaisampia ja työllistäneet näin taantuma-aikana suomalaisia Hangosta Inariin. Investointitahti jatkuu yhtä vahvana myös vuonna 2015, Itä-Suomen kauppapaikoista vastaava kauppapaikkapäällikkö Jesse Kohonen kertoo.

Myymäläpäällikkö Maarit Räsänen henkilökuntineen toivottaa asiakkaat ja median edustajat tutustumaan osoitteessa Poukamankatu 6 sijaitsevaan uuteen kauppaan ja nauttimaan kakkukahveista torstaina 13.11. klo 10.00 alkaen. Avauksessa on paikalla ja tiedotusvälineiden tavattavissa Suomen Lähikaupan kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen (aamupäivällä)ja kauppapaikkapäällikkö Jesse Kohonen. Kahvitarjoilu jatkuu klo 18 asti. Aukioloajat: ma–la klo 7–22 ja su klo 9–22.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Lassi Haatainen, Savo-Kainuu, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3772 ja kauppapaikkapäällikkö Jesse Kohonen, Itä-Suomi, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3783 (uuden kaupan toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs