Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Kaikki Siwat ja Valintatalot auki vappuna sekä helatorstaina

Suomen Lähikauppa Oy

Kaikki Siwat ja Valintatalot auki vappuna sekä helatorstaina

Tiedote.
Julkaistu: 26.04.2016 klo 13:10
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Kaikki Suomen Lähikaupan yli 600 Siwaa ja Valintataloa pitävät ovensa auki vappuna sekä helatorstaina. Lähikaupat palvelevat läpi vappuviikonlopun 30.4.–1.5. sekä helatorstaina 5.5. Lisäksi Helsingissä Eteläesplanadin ja Mellunmäen Siwat palvelevat vappuaattona ja vappupäivänä sekä helatorstaina vuorokauden ympäri.

Aiempina vuosina aukiololainsäädäntö mahdollisti vain alle 100-neliöisten pikkukauppojen aukiolon pyhien aikaan.

Suomen Lähikaupan myyntijohtaja Timo Lavikainen kertoo, että erikoispyhien laajennetulle aukiololle on selvästi kysyntää pienten lähikauppojen asiakkaiden keskuudessa.

– Pienille lähikaupoille on luontevaa palvella lähellä ja pitkillä aukioloajoilla myös erikoispyhinä. Nyt voimme toivottaa asiakkaamme tervetulleiksi kaikkiin kauppoihimme myös vappuna ja helatorstaina, Timo Lavikainen sanoo.

Vapun ja helatorstain kauppakohtaiset aukioloajat löytyvät osoitteista www.siwa.fi ja www.valintatalo.fi.

Lisätietoja: Suomen Lähikaupan mediapalvelu, p. 020 700 3115.

Suomen Lähikauppa on keskittynyt lähipalveluihin. Pidämme huolta lähiympäristön asukkaiden tarpeista, kokoamme palveluita yhteen ja tarjoamme hyvän palvelukokemuksen - mutkattomasti, helposti ja nopeasti. Suomen Lähikaupalla on kaksi valtakunnallista kauppaketjua: Siwa ja Valintatalo. Siwan kauppaverkko on Suomen kattavin. Suomen Lähikauppa Oy:n omistaa Kesko Oyj:n tytäryhtiö Ruokakesko Oy.www.lahikauppa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs