Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Kaikki Siwat ja Valintatalot auki juhannuksena

Suomen Lähikauppa Oy

Kaikki Siwat ja Valintatalot auki juhannuksena

Tiedote.
Julkaistu: 17.06.2016 klo 12:40
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Kaikki noin 600 Siwaa ja Valintataloa palvelevat asiakkaita myös juhannuspäivänä. Lisäksi Helsingissä Eteläesplanadin ja Mellunmäen Siwat palvelevat juhannusaattona ja juhannuspäivänä vuorokauden ympäri.

Aiempina vuosina aukiololainsäädäntö mahdollisti vain alle 100-neliöisten pikkukauppojen aukiolon juhannuspäivänä.

Suomen Lähikaupan myyntijohtaja Timo Lavikaisen mukaan kysyntää Siwojen ja Valintatalojen laajennettu aukiololle on juhannuksena niin mökkipaikkakunnilla kuin kaupungeissakin.

– Odotamme vilkasta juhannusviikonloppua sekä mökkipaikkakunnilla että kaupungeissa. Koko Siwojen ja Valintatalojen lähes 600 kaupan verkko palvelee asiakkaita juhannuksena. Lähikaupoilla on oma roolinsa helppona ja nopeana asiointipaikkana myös keskikesän juhlassa, ja etenkin aurinkoisella säällä asiakkaat haluavat hoitaa kauppa-asiat mutkattomasti lähellä, myyntijohtaja Timo Lavikainen sanoo.

Juhannuksen paikkakunta- ja kauppakohtaiset aukioloajat löytyvät osoitteista www.siwa.fi ja www.valintatalo.fi.

Lisätietoja: Suomen Lähikaupan mediapalvelu, p. 020 700 3115.

Suomen Lähikauppa on keskittynyt lähipalveluihin. Pidämme huolta lähiympäristön asukkaiden tarpeista, kokoamme palveluita yhteen ja tarjoamme hyvän palvelukokemuksen - mutkattomasti, helposti ja nopeasti. Suomen Lähikaupalla on kaksi valtakunnallista kauppaketjua: Siwa ja Valintatalo. Siwan kauppaverkko on Suomen kattavin. Suomen Lähikauppa Oy:n omistaa Kesko Oyj:n tytäryhtiö Ruokakesko Oy.www.lahikauppa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs