Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Jyväskylän Sokos-keskukseen Marks & Spencerin myymälä

Osuuskauppa Keskimaa

Jyväskylän Sokos-keskukseen Marks & Spencerin myymälä

Tiedote.
Julkaistu: 04.03.2014 klo 09:34
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Osuuskauppa Keskimaa avaa Jyväskylän Sokos-keskukseen Marks & Spencerin myymälän. Myymäläkonseptin toteutus tapahtuu franchising-sopimuksella.

Lokakuussa 2014 avattavan Jyväskylän Marks & Spencerin tuotevalikoima keskittyy naisten ja miesten pukeutumiseen.
– Marks & Spencer tuo asiakasomistajillemme uutta korkealaatuista ja hinnoiltaan houkuttelevaa tarjontaa.  Kansainvälisen tavarataloketjun myymälä sopii muutenkin mainiosti nuorekkaaseen ja moderniin Jyväskylään vahvistaen samalla kaupungin ydinkeskustan houkuttelevuutta ja vetovoimaa, toteaa toimitusjohtaja Antti Määttä.

Franchising-yhteistyösopimuksen mukaisesti S-ryhmä avaa vuosien 2014–2016 aikana yhteensä seitsemän Marks & Spencer -myymälää Suomeen. Ensimmäinen myymälä avataan Sokos Helsinkiin ja toinen Sokos Jyväskylään. Naisten ja miesten pukeutumisen ohella myymälöihin tulee herkkupiste.

Market- ja tavaratalokaupan toimialajohtajan Reima Loukkolan mukaan Marks & Spencerin avaus on Jyväskylän Sokos-keskukselle luonteva kehitysaskel.
– Sokos on edelleen Keskimaan käyttötavarakaupan lippulaiva. Jatkamme Sokoksen palvelujen kehittämistä asiakasomistajiemme tarpeisiin myös pukeutumisen osalta, hän korostaa.

Marks & Spencerin noin 1 600 neliön myymälä sijoittuu suunnitelmien mukaan Sokos-keskuksen ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen Nikolainkulman puoleiseen päätyyn. Tarvittavat tilat järjestyvät Sokoksen tilankäyttöä tehostamalla. Sokoksen nykyistä tuotevalikoimaa ei ole tarvetta supistaa Marks & Spencerin takia.
– Olemme saaneet tehokkaammasta tilankäytöstä hyviä kokemuksia Sokoksen kodin osastolta, jonka viereen avattiin Jyväskylän Uusi Apteekki tammikuussa, Loukkola perustelee.

Jyväskylän Mark & Spencer tulee työllistämään noin 20 Keskimaan työntekijää. Henkilöstön rekrytointi tapahtuu ensi kesän aikana, ensisijaisesti Sokoksen nykyisen henkilökunnan keskuudesta. Kenenkään työpaikka ei ole uhattuna alkavan yhteistyön takia. YT-menettelyä ei käynnistetä henkilöstön vähentämistarkoituksessa. On jopa mahdollista, että Keskimaassa avautuu muutama uusikin työpaikka kansainvälisen konseptin parissa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Antti Määttä, 050 522 1011
Toimialajohtaja Reima Loukkola, 050 595 1972

 

Liitetiedostot

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 115 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs