Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Jyväskylän Sokoksen yhteyteen apteekki

Osuuskauppa Keskimaa

Jyväskylän Sokoksen yhteyteen apteekki

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2013 klo 09:49
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Osuuskauppa Keskimaan Jyväskylän Sokos-keskuksen palvelut monipuolistuvat ensi vuoden alkupuolella.

Jyväskylän Uusi Apteekki siirtyy Sokoksen alimpaan kerrokseen Asemakadun sisäänkäynnin viereen.

 

Jyväskylän Uusi apteekki siirtyy Torikulmasta Yliopistonkadun varrelta Sokos-keskukseen helmikuun alussa. Apteekille remontoidaan tammikuun aikana tilat Sokoksen -1-kerroksesta, jossa sijaitsevat Sokoksen kodin osasto, Mestarin Herkku, Mestarin Kukka ja Alko. 

Apteekki saa käyttöönsä noin 160 neliömetrin tilan Sokoksen Asemakadun sisäänkäynnin vierestä.

 

– Sokoksen yhteydessä, Jyväskylän keskustan parhaalla liikepaikalla, pääsemme huomattavasti nykyistä suurempien asiakasvirtojen äärelle ja tarjoamaan paremmin kaikkia apteekkipalveluja keskustassa asioiville ja asuville. Jyväskylän lippulaivana toimivan ruokakaupan ja Alkon läheisyys auttaa asiakkaitamme keskittämään kaikki ostot yhden katon alle, apteekkari Harri Ovaskainen perustelee muuttoa.

– Kehitämme omaa tuote- ja palveluvalikoimaamme uuden paikan tarpeiden mukaisesti. Uuden myymälän suunnittelussa huomioimme Sokoksen valikoimat ja vahvuudet tuotteissamme, palveluissa ja tilankäytössä, hän jatkaa.

 

Apteekin tarvitsemat tilat Sokoksesta järjestyvät kodin osastoa pienentämällä.

– Helpotamme asiakkaidemme asiointia ja ostokokemusta tuomalla yhä laajemmin erilaisia palveluja luontaisen kulkureitin äärelle. Sokos-tavaratalon kodin osasto vastaa mainiosti asiakkaidemme tarpeisiin nykyistä tehokkaammallakin tilankäytöllä, Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Reima Loukkola toteaa.

Kodin osaston käytössä olevan myymäläalan supistaminen ei Sokos-johtaja Tuula Sillanmäen mukaan tule merkittävästi vaikuttamaan tuotetarjontaan.

 

Lisätietoja:

 

Jyväskylän Uusi apteekki

apteekkari Harri Ovaskainen, 040-5029001, harri.ovaskainen@gmail.com

Osuuskauppa Keskimaa

toimialajohtaja Reima Loukkola, 050 595 1972, reima.loukkola@sok.fi

Sokos-johtaja Tuula Sillanmäki, 050 588 2324, tuula.sillanmaki@sokos.fi

 

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 113 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs