Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Jyväskylän Sale-pienmyymälät avoinna kello 23 asti

Osuuskauppa Keskimaa

Jyväskylän Sale-pienmyymälät avoinna kello 23 asti

Tiedote.
Julkaistu: 29.08.2011 klo 10:16
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa Osk jatkaa Jyväskylässä toimivan kahden Sale-pienmyymälän aukioloaikaa kahdella tunnilla klo 23 saakka. Tällä muutoksella Keskimaa vastaa asiakkaidensa toiveisiin. Kaupunkialueen pienmyymälöissä asiointi on painottunut yhä selkeämmin myöhäiseen iltaan.

 

Keskimaan pienmyymälät Sale Syrjälä sekä Sale Kortepohja ovat 1.9.2011 alkaen avoinna joka ilta kello 23 saakka. Illan aukioloaikaa jatketaan kahdella tunnilla. Myymälät ovat syyskuun alusta lähtien maanantaista lauantaihin avoinna kello 9-23 sekä sunnuntaisin kello 11-23.

 

S-ryhmän pienmyymälät sulkeutuvat pääsääntöisesti iltayhdeksältä. Pidempiä aukioloaikoja on otettu käyttöön muutamissa suurimmissa kaupungeissa, pääkaupunkiseudun lisäksi muun muassa Oulussa, Lahdessa ja Tampereella. Nyt myöhäisillan aukiolo on ajankohtainen myös Jyväskylässä.

– Palveluaikaa jatkamalla vastaamme asiakkaidemme muuttuneisiin tarpeisiin. Arkinen kauppa-asiointi on etenkin kaupunkialueella painottunut entistä enemmän iltaan. Erityisesti Kortepohjassa päivän paras myyntiaika ajoittuu illan viimeisiin tunteihin, ja tavallisesti myymälässä onkin vilkkainta kello 20-21. Olemme tähän saakka siis laittaneet ovet kiinni silloin, kun kauppa käy parhaiten, Keskimaan Sale-ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen perustelee aukioloaikojen pidentämistarvetta.

– Varsinkin Kortepohjassa asuu paljon myöhäiseen iltaan asti liikkuvia opiskelijoita. Lisäksi aukiolon jatkoaika palvelee molempien myymälöiden lähialueella asuvia vuorotyöntekijöitä. Töistä tai harrastuksista tullessa ehtii kotimatkalla kauppaan, hän jatkaa.

 

Pidentyvä palveluaika lisää turvallisuustoimia

Aukioloaikojen pidentäminen ei vaikuta Sale-myymälöiden turvallisuuteen. Keskimaassa asiakkaille ja henkilökunnalle taataan mahdollisimman turvallinen asiointi ja työskentely kaikissa tilanteissa, kellonajasta riippumatta.

Sataprosenttiseen riskittömyyteen ei ikävä kyllä päästä koskaan, mutta kaikki vaaratilanteet eliminoidaan niin pitkälle, kuin se vain on mahdollista. Ennaltaehkäisyssä tärkeintä on tunnistaa ja poistaa etukäteen mahdolliset vaaranpaikat. Riskien todennäköisyyksien ja seurauksien ennakoinnissa Keskimaassa on yli 10 vuoden kokemus ABC-liikennemyymälöiden palvelusta ympäri vuorokauden.

– Toimipaikkamme ovat turvallisia sekä työskentelyn että asioinnin kannalta. Sale-myymälöiden aukioloajan pidentämisen myötä tietyt riskit kasvavat, joten lisäämme turvallisuusresursseja.

Näkyvistä turvallisuustoimista keskeisin on pysyvä vartiointi paikan päällä ennalta tunnistettuina riskiaikoina.

– Lisäksi lisäämme käytössä olevia erilaisia teknisiä turvallisuusratkaisuja. Kaikki mahdollinen tehtävissä oleva meillä Keskimaassa turvallisuusasioissa kyllä tehdään, Jarno Minkkinen korostaa.

 

Konnevedellä palvellaan kello 22 saakka

Keskimaassa on kesän aikana kokeiltu pidennettyä aukioloaikaa myös maaseututaajaman Salessa Konnevedellä. Rohkaisevien kokemusten myötä Konneveden Sale palvelee edelleen syksyllä joka päivä kello 22 saakka.

– Alle 400 neliön myymälöiden aukioloaikaa ei laissa rajoiteta, joten niiden osalta asiakkaat itse linjaavat omilla asiointitavoillaan, mitkä ovat parhaat palveluajat, Minkkinen muistuttaa.

 

Lisätietoja: Jarno Minkkinen, 050 321 2631

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 660 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 108 000. Keskimaa työllistää noin 1900 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs