Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » JOULULAHJAIDEOITA BOSELTA

Pilgrim Oy

JOULULAHJAIDEOITA BOSELTA

Tiedote.
Julkaistu: 26.10.2015 klo 14:45
Julkaisija: Pilgrim Oy

Moni etsii täydellistä lahjaa joulun lähestyessä kovaa vauhtia. Audion asiantuntija Bose® vastaa musiikin ystävien tarpeisiin laadukkailla tuotteilla, jotka ilahduttavat korkealaatuista teknologiaa sekä tyylikästä designia arvostavia lahjan saajia.

Bose SoundLink® Around-Ear II -langattomat kuulokkeet (ovh. 329.95€) on rakennettu kulkemaan mukana, ja ne ovat yhdistelmä luksusta, vapautta sekä suorituskykyä. Kuulokkeiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota käyttömukavuuteen sekä erinomaiseen äänenlaatuun, ja siten ne sopivat loistavasti matkalle – lyhyelle tai pitkälle. Pikaisella 15 minuutin
latauksella kuulokkeissa riittää virtaa kahdeksi tunniksi, ja täyden akun kesto on 15 tuntia. Uusimman Bluetooth®-teknologian avulla kuulokkeet voi helposti yhdistää vaikkapa puhelimeen, tietokoneeseen tai tablettiin, ja ne synkronoivat saumattomasti yhteen äänen ja kuvan. Lisäksi kuulokkeisiin voi liittää kaksi laitetta samanaikaisesti, ja vaihtaminen näiden laitteiden välillä on helppoa.

BoseSoundLink® Mini II -kaiutin (ovh. 229,95€) on pieni jättiläinen, johon voit yhdistää älypuhelimen tai tabletin. Tyylikäs kaiutin on pieni ja kätevä, ja siinä on erinomainen äänenlaatu. Kaiutin sopii täydellisesti juhliin ja on kevyt mukana kannettavaksi, ja se on saatavilla mustana ja valkoisena. Joulun aika on parasta aikaa rentoutumiselle ja lempijoululaulujen kuuntelemiselle. SoundLink® Mini II -kaiuttimessa on ladattava litiumioniakku, jossa riittää virtaa jopa 10 tunniksi esimerkiksi rentouttavasta musiikista ja kuumasta kaakaosta nauttimiseen tai joulutunnelman jakamiseen läheisten ihmisten kanssa.

Bose® QuietComfort® 20 Noise Cancelling® -kuulokkeet  (ovh. 349,95€) sopivat niille, jotka haluavat nauttia suurempien kuulokkeiden taustaäänet poistavasta teknologiasta kompaktimpien kuulokkeiden muodossa. Ensimmäiset Bosen taustamelun poistavat kevyet nappikuulokkeet sulkevat pois ei-halutut äänet, kuten kanssamatkustajien puheen ja liikenteen melun, ja tekevät musiikista nauttimisen mahdolliseksi matkustaessa. Kuulokkeiden mukana tulee kätevä suojakotelo. Kuulokkeissa on myös Aware-tila, jossa esimerkiksi liikenteen äänet ja tärkeät kuulutukset kuuluvat musiikin läpi.

Bose SoundTrue® Ultra in-ear -kuulokkeet (ovh. 189,95€) ovat pienet ja kevyet, mutta tarjoavat syvän, rikkaan äänentoiston sekä vaimentavat ympäristön äänet, jotta musiikista voi nauttia missä vain. Tyylikkäästi muotoillut kuulokkeet sopivat mainiosti liikuntaan käyttömukavuutensa ja sekä vedenkestävyytensä ansiosta. Lisäksi SoundTrue® Ultra in-ear -kuulokkeiden johtoon integroidun kaukosäätimen ja mikrofonin ansiosta vaihtaminen puhelujen ja musiikin välillä sujuu helposti, ja musiikkia voidaan kuunnella iPhone- tai Android-laitteesta siten, että puhelin tai tabletti on samalla turvallisesti taskussasi. Kuulokkeita on saatavilla harmaina tai mustina, joten voit valita värin älylaitteesi mukaan.

Esitellyt Bose®-tuotteet ovat saatavilla verkosta osoitteesta Bose.fi ja valtuutetuilta Bose®-jälleenmyyjiltä.
Jos haluat lisätietoa tai korkearesoluutioisia pressikuvia, otathan yhteyttä Aura Soiniseen, aura.soininen@pilgrim.fi.

Liitetiedostot

Tietoa Bosesta

Massachusettsin teknillisen korkeakoulun (MIT) sähköopin professori, tohtori Amar G.Bose perusti Bose‐yhtiön vuonna 1964. Tänä päivänä yhtiön toimintaa ohjaa perusperiaate, investoiminen pitkäjännitteiseen tutkimukseen, jonka tavoitteena on kehittää uusia, asiakkaita hyödyttäviä teknisiä ratkaisuja.

Bose on luonut jo vuosikymmenten ajan innovaatioita eri toimialoilla ja synnyttänyt kokonaan uusia tuotekategorioita. Yhtiön kotiin, autoihin ja julkisiin tiloihin suunnittelemat tuotteet tunnetaan kaikkialla ja ovat muuttaneet tavan, jolla ihmiset kuuntelevat musiikkia.

Bose on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka kekseliäisyys, intohimo laadukkaiden tuotteiden luomiseen sekä sitoutuminen ennennäkemättömän kokemuksen luomiseen tunnetaan kaikkialla maailmassa.

###

Bluetooth®-sanamerkki on Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröity tavaramerkki, ja Bose Corporation käyttää sitä lisenssillä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs