Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » jopon oma nettikauppa auki: www.joposhop.fi

jopon oma nettikauppa auki: www.joposhop.fi

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2015 klo 09:23
Julkaisija: Helkama Velox

Suomalainen ikoni, kaikkien tuntema polkupyörä jopo täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Helkama lanseerasi keväällä jopo50-mallin ja avaa nyt jopon oman nettikaupan.

– Siinä missä jopo50-malli kunnioittaa alkuperäistä 1960-luvun jopoa ulkonäöltään, väreiltään ja komponenteiltaan, jopon nettikauppa on täyttä tätä päivää. Kaupasta on mahdollista hankkia kaikki tarpeellinen jopon tuunaamiseen helposti ja nopeasti, kertoo Helkama Veloxin toimitusjohtaja Jari Elamo.

– jopon nettikauppa on saanut jo nyt aikaan paljon positiivista pöhinää, ja joposhop on myös vastaanottanut ensimmäiset tilauksensa, kertoo jopon nettikaupasta vastaava projektipäällikkö Linda Väisänen.              

Pirteä ja jopomainen nettikauppa

– Sympaattinen jopo on kaikkien suosikki, kun ekologiset arvot, lähituotanto, kotimaisuus, yksilöllisyys ja yhteisöllisyys ovat nousseet uuteen arvoon.  jopon nettikauppa vastaa yksilöllisyyden synnyttämiin tarpeisiin ja mahdollistaa jopon tuunaamisen, varustelun ja yksilöinnin kätevästi ja helposti, toteaa Linda Väisänen.

– joposhopin mallisto on laaja sisältäen suositut jopo-korit, jopo-valaisimet, jopo-etutavaratelineet, jopo-nastarenkaat, jopo-kypärät, jopo-kuormasiteet, jopo-lukot ja niin edelleen. Pian valikoimaan lisätään myös meiltä usein kysytyt jopojen paikkamaalit, jatkaa Väisänen.

Kuva 1: jopon oman nettikaupan etusivu www.joposhop.fi

Kuva 2: Tarvikepuolella myynnissä ovat muiden muassa jopon lisävarusteina suositut jopo-korit aidoissa jopo-väreissä.

Kuva 3: Myyntiin ovat tulossa myös jopojen paikkamaalit, jotka on kehitetty saadun kuluttajapalautteen perusteella.

Lisätietoja:

Helkama Velox Oy, projektipäällikkö Linda Väisänen, puh. 044 7889 824, linda.vaisanen@helkamavelox.fi

Polkupyörien painokelpoiset kuvat ovat ladattavissa Helkama Veloxin kuvapankista osoitteesta www.helkamavelox.fi / käyttäjätunnus: velox / salasana: jm2468

 

Mikäli haluat Helkama Veloxin polkupyöriä testeihin tai kuvauksiin, olethan yhteydessä Pirkko Soiniseen, OSG Viestintä p. 0207 806 839 tai pirkko.soininen@osg.fi.

 

Liitetiedostot

Helkama Emotor on suomalainen perheyrityskonserni, jonka konserniliikevaihto vuonna 2014 oli 76,9 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä  356. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Helkama Velox Oy, Suomen Polkupyörätukku Oy, Helkama Bica Oy sekä tämän tytäryhtiö Helkama Bica (Shanghai) Co.,Ltd. Helkama Bica valmistaa laiva- ja teollisuuskaapeleita Kaarinan ja Hangon tehtaillaan. Sen liikevaihto on 39,2 miljoonaa euroa. Laivakaapeleita valmistavalle Helkama Bica Shanghaille liikevaihtoa kertyi 15,8 miljoonaa euroa. Polkupyöriä valmistavan, maahantuovan ja markkinoivan Helkama Veloxin tehdas sijaitsee Hangossa ja yrityksen liikevaihto on 13,6 miljoonaa euroa. Suomen Polkupyörätukku on 9,4 miljoonan euron liikevaihdollaan Suomen suurin polkupyörien vähittäismyyntiketju. Helkaman polkupyöräliiketoiminnan polkupyöräbrändejä ovat Helkama, -jopo-, Merida, Insera, Corratec ja KTM.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs