Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Jo kolmas uusi Siwa Lappeenrantaan: Kannelkadun Siwa panostaa tuoreeseen valikoimaan ja pitkiin aukioloaikoihin

Siwa

Jo kolmas uusi Siwa Lappeenrantaan: Kannelkadun Siwa panostaa tuoreeseen valikoimaan ja pitkiin aukioloaikoihin

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2015 klo 09:19
Julkaisija: Siwa

Suomen Lähikauppa avaa uuden ruokakaupan Lappeenrannan keskustassa keskiviikkona 17.6. klo 10. Noin 250-neliöinen Siwa Kannelkatu 2 on jo kolmas uusi Siwa Lappeenrannassa tänä vuonna. Tilavasta ja avarasta uuden ajan ruokakaupasta löytyvät laaja tuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut.

– Kauppa sijaitsee vilkkaalla paikalla Lappeenrannan keskustassa. Uuden konseptin mukaisen Siwan vahvuuksia ovat laaja tuoretuotevalikoima, kattavat lähipalvelut ja ystävällinen palvelu. Ruokakaupasta löytyy myös tuoretta leipää tarjoava paistopiste, aluemyyntipäällikkö Merja Mäkelä sanoo.

– Siwa avataan entisen K-kaupan tiloihin, jotka on uusittu mittavassa remontissa lattiasta kattoon. Esimerkiksi tuulikaappi on rakennettu kokonaan uudestaan, väliseiniä on purettu ja myymälän katosta on poistettu madaltavia rakenteita. Uusi Siwa onkin erittäin ilmava ja avara, ja ostoksille mahtuu helposti vaikka lastenvaunuilla, Mäkelä jatkaa.

Siwan uuden konseptin mukaisesti kaupan tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen. Tuoretuotteiden, kuten hedelmien, vihannesten, maitotaloustuotteiden ja leivän osuus kaupan valikoimasta on lähes puolet, ja Siwassa myytävä liha on aina kotimaista. Raikkaasta ja valoisasta myymälästä löytyy myös paistopiste.

Ruokakaupan monipuolisiin lähipalveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Asiointi on sujuvaa uudenlaisella palvelukassalla. Siwalla on myös laajat aukioloajat: ruokakauppa ja paistopiste palvelevat viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta aina iltayhteentoista asti.

Osa Lähikaupan investointiohjelmaa

Uusi Siwa Kannelkatu 2 on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa avataan tänä vuonna useita uusia Siwoja ja jatketaan kauppojen remontoimista uuteen Siwa-konseptiin. Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Myös rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla ja yleensä paikallisilla urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Panostuksemme lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Avaamme tänä vuonna useita uusia Siwoja ja jatkamme kauppojemme remontoimista. Olemme iloisia, että samalla kun tuomme lähikaupan palvelut uusien ihmisten ulottuville, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

* Siwa Kannelkatu 2 avataan keskiviikkona 17.6. klo 10 osoitteessa Kannelkatu 2, 53100 Lappeenranta. Kakkukahvit tarjolla klo 10–18. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–pe 7–23, la 7–23 ja su 9–23. Paikalla avauksessa tiedotusvälineiden tavattavissa on myös Lähikaupan kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen.

* Kesäkauppapäivät Lappeenrannan lähikaupoissa
Kaikissa Suomen Siwoissa ja Valintataloissa järjestetään kesän aikana kesäkauppapäiviä, joiden aikana kaupat täyttyvät kesäisellä hulinalla. Ohjelmassa kilpailuja, yllätyslahjoja, rentoa naapurustotunnelmaa ja kauppojen itse järjestämää ohjelmaa. Lappeenrannan lähikaupoissa kesäkauppapäiviä vietetään seuraavasti:

13.6.2015: Siwa Uus-Lavola (Merenlahdentie 16), Siwa Valtakatu 51
27.6.2015: Siwa Mattila (Kurjentie 67), Siwa Ahvenlampi (Kangastie 2), Valintatalo Kivisalmi (Kivistönkatu 2), Valintatalo Voisalmi (Voisalmentie 9)
11.7.2015: Valintatalo Kourula (Katajakatu 10–12)
25.7.2015: Siwa Tirilä (Onninkatu 1), Valintatalo Ratakatu 31
1.8.2015: Siwa Kannelkatu 2

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Merja Mäkelä, Etelä-Karjala, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3776 (Siwa Kannelkatu 2:n ja muiden Lappeenrannan Siwojen ja Valintatalojen toimintaa koskevat tiedot).

Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs