Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Jo 100.000 myytyä autoa - Kamux jatkaa kasvuaan

Kamux

Jo 100.000 myytyä autoa - Kamux jatkaa kasvuaan

Tiedote.
Julkaistu: 26.10.2015 klo 13:52
Julkaisija: Kamux

Kamux myi tänään maanantaina yhtiön historian 100.000:nnen autonsa. Kamux aloitti toimintansa vuonna 2003, jolloin nykyinen konsernijohtaja Juha Kalliokoski perusti yrityksen Hämeenlinnaan ja ensimmäinen autokauppa tehtiin.

Yhdestä autosta alkoi menestystarina

Reilussa kymmenessä vuodessa vaihtoautoihin erikoistunut Kamux on kasvanut johtavaksi vaihtoautojen myyjäksi Suomen markkinoilla ja laajentunut jo Ruotsiin. Seuraavan markkina-alueen eli Saksan valloitus siintää jo lähitulevassa.

- Tärkeää on pitää asiat yksinkertaisina, siis keskittyä siihen, mitä tehdään eli autojen myymiseen asiakkaille, Juha Kalliokoski sanoo.

Pärjätä voi tiukassakin tilanteessa

Suomessa vallinnut taloustilanne ei ole hidastanut Kamuxin kasvua, vaan yritys on jatkanut kasvu-urallaan tasaisen reippaaseen tahtiin.

- Talouden alavireestä huolimatta ihmisten tarve liikkua ei ole kadonnut mihinkään, ja Kamux tarjoaa siihen vaihtoehtoja kuluttajaystävälliseen hintaan, Juha Kalliokoski toteaa. 

Notkeus näkyy asiakkaille edullisina hintoina

Kamux haluaa muuttaa suomalaisten käsitystä autokaupasta. Ostamisen pitää olla helppoa ja mutkatonta. Kun toimitaan tehokkaasti ja notkeasti, voidaan tarjota edullisia vaihtoautoja kaikenlaisiin tarpeisiin ja palvella asiakkaita ympäri Suomen koko ketjun valikoimalla - tai myös tuontiautoilla.

Kamuxilla on tällä hetkellä yhteensä 39 toimipistettä Suomessa ja Ruotsissa. Jotta ostaminen olisi mutkatonta ja vaivatonta, auto toimitetaan tarvittaessa suoraan kotiovelle.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Juha Kalliokoski, puh. 050 544 5538

Kamux Oy lyhyesti

Kamux on kasvava ja kansainvälistyvä vaihtoautokauppaan erikoistunut autoliikeketju. Ensimmäinen Kamux aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa, ja reilussa kymmenessä vuodessa Kamuxista on tullut Suomen vaihtoautokaupan johtava toimija, ja lisäksi toiminta on laajentunut Ruotsiin. Kamux toimii Suomessa ja Ruotsissa yhteensä 39 toimipisteessä. Vuonna 2014 Kamux-konsernin liikevaihto oli 217 miljoonaa euroa. Kamux työllistää 165 autokaupan ammattilaista
 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs