Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » J. Kärkkäinen Oy laajentaa Iin tavarataloa

J.Kärkkäinen Oy

J. Kärkkäinen Oy laajentaa Iin tavarataloa

Tiedote.
Julkaistu: 17.09.2015 klo 08:45
Julkaisija: J.Kärkkäinen Oy

Käyttötavarakauppaan erikoistunut J. Kärkkäinen Oy laajentaa Iin tavarataloaan syksyn 2015 aikana. Nykyinen 5500 neliön myymäläpinta-ala muuttuu laajennuksen myötä 7000 neliöön ja nimikemäärä kasvaa peräti noin 30.000 kappaleella.

- Laajentumisremontti käynnistyy välittömästi ja se valmistuu marraskuun loppuun mennessä, eli ennen kovinta joulumyyntiä. Pystymme jatkossa palvelemaan entistäkin paremmin asiakasryhmiämme, sillä lisätilaa ja laajempaa valikoimaa saavat kaikki osastomme, Iin tavaratalon myymäläpäällikkö Reijo Hirvasniemi kertoo.

Lisätila saadaan olemassa olevan kiinteistön sisältä järjestämällä varaston- ja etumyymälän tiloja uudelleen ja purkamalla vanhoja väliseiniä. Asiakkaille remontin on tarkoitus aiheuttaa mahdollisimman vähän häiriöitä.

- Kärkkäisen Iin tavaratalon kehitys on viime vuosina ollut hyvä – Asiakasmäärät ovat lisääntyneet sekä Oulun pohjoispuolen asukkaiden että Nelostiellä liikkuvien pysähtymisen ansiosta. Laajennuksen mukana tuoma lähes kolmanneksen suurempi myymälätila on erittäin tarpeellinen lisä, jotta voimme kasvattaa entisestään edullista valikoimaamme, kertoo kaupallinen johtaja Antti Korkiakoski.

J. Kärkkäinen Oy:n käyttötavarakauppa on ollut koko 2015 ajan mukavassa kasvussa niin tavaratalojen kuin verkkokaupan osalta. Kasvun merkittäviä tekijöitä on ollut edulliset hinnat ja laajat valikoimat kaikissa käyttötavararyhmissä.

Lisätietoja:

Antti korkiakoski                                                                                                              

kaupallinen johtaja                                                                            

P. 040 346 5909                                                            

antti.korkiakoski@karkkainen.com

 

Reijo Hirvasniemi                                                                                                             

myymäläpäällikkö

p. 040 346 5501                                                            

reijo.hirvasniemi@karkkainen.com

 

J.Kärkkäinen Oy on kasvava kotimainen tavarataloketju. 31.1.2015 päättyneen tilikauden liikevaihto koko konsernin osalta oli n.155 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on kaksi tavaratalokonseptia: isot tavaratalot Lahdessa ja Ylivieskassa sekä pienemmät Oulussa ja Iissä, sekä koko ajan kasvava verkkokauppa www.karkkainen.com. Yhtiö työllistää yli 450 henkilöä. Yhtiö julkaisee KauppaSuomi -nimistä Suomen suurinta ilmaisjakelulehteä sekä harjoittaa Suomi Trading -nimellä tukkukauppaa ja yritysasiakasmyyntiä. Yhtiöllä on omia polttoaineenjakeluasemia, kolme omaa henkilöautojen Varikko-monimerkkihuoltokorjaamoa sekä omia Scanburger -hampurilaisravintoloita ja lounasravintola Majakka Lahden tavaratalossa. Tavaratalojen etumyymälöissä toimii myös muiden kaupan ketjujen myymälöitä. J.Kärkkäinen Oy -konserni pyrkii aktiiviseen kasvuun verkkokaupan ohessa avaamalla lähitulevaisuudessa uusia tavarataloyksiköitä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs