Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » IT-vaikuttaja ja enkelisijoittaja Sami Somero Leadin Oy:n hallitukseen

Leadin Oy

IT-vaikuttaja ja enkelisijoittaja Sami Somero Leadin Oy:n hallitukseen

Nimitys.
Julkaistu: 03.03.2015 klo 09:52
Julkaisija: Leadin Oy

Leadin Oy tarjoaa käyttäjäkeskeisiä tuotekehityspalveluita ja palvelusuunnittelua useille eri toimialoille teollisuudesta terveysteknologiaan. Yhtiö on koneiden ja laitteiden käyttökokemuksen suunnittelussa Suomen johtava toimija ja on näin varmistamassa suomalaisten teollisuusyritysten tulevaisuuden kilpailukykyä. Yhtiö on mm. suunnitellut tulevaisuuden autoviihdejärjestelmiä Jaguar Land Roverille, ollut kehittämässä palkittua automaattipaikoitusta Sandvikille ja tehnyt laajan analyysin Vaconin uuden tuoteperheen asiakastarpeista. Hiljattain yhtiö on laajentanut toimintojaan perustamalla toimipisteen myös Iso-Britanniaan.

Leadin Oy:n hallitukseen on 18.2.2015 alkaen nimitetty Sami Somero (39). Samalla hän tulee yhtiön osakkaaksi.

Somerolla on pitkäaikainen kokemus IT-palveluyrityksen johtotehtävistä ja yrittäjyydestä. Hän toimii hallituksen jäsenenä ja sijoittajana useissa voimakkaasti kasvavissa teknologiayrityksissä, ja on ollut luomassa kansainvälisen kasvun edellytyksiä sekä uudistamassa yritysten rakenteita nopean kasvun vaiheissa.

"Tietotekniikan hyödyntäminen, digitalisaatio ja automaatio lisääntyvät yhä kiihtyvällä tahdilla ja keskeinen ongelma ei enää ole itse teknologian kehitys vaan ihmisen kyky hallita kehittynyttä teknologiaa”, Somero sanoo. ”Hyvästä käyttökokemuksesta on tullut yksi tärkeimmistä kilpailutekijöistä. Hyvä käyttökokemus ei tarkoita ainoastaan käyttömukavuutta, vaan mm. käytön nopeaa oppimista, kykyä reagoida yllättäviin tilanteisiin, ongelmien ennalta ehkäisyä sekä kykyä hallita yhä laajempia kokonaisuuksia. Hyvä käyttökokemus näkyy myös prosessien valvonnassa ja ohjauksessa sekä huollossa ja ennakoivassa kunnossapidossa."

"On hienoa päästä mukaan yritykseen, jolla on vahva jalansija omalla alallaan ja jonka toiminnalla on myös yhteiskunnallisesti suurta merkitystä”, Somero jatkaa. ”Toiminnan taustalla on innokas, yrittäjähenkinen ja nälkäinen, mutta samalla humaani työyhteisö, jonka kanssa on ilo päästä rakentamaan yhtiöstä isoa menestystarinaa."

”Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että saamme Sami Someron mukaan tiimiimme”, sanoo Juha Lehikoinen, hallituksen puheenjohtaja. ”Tavoitteemme on tuottaa jatkossakin huippulaadukasta palvelua Suomessa, mutta myös viedä suomalaista palveluosaamista entistä laajemmille kansainvälisille markkinoille. Sami Somero tuo mukanaan juuri sellaista näkemystä ja kokemusta, jota Leadinin kaltainen nopean kasvun vaiheessa oleva palveluyritys kaipaa.”

Leadinin hallitukseen kuuluvat Sami Someron ja Juha Lehikoisen lisäksi Katri Koli, Jaakko Lehikoinen ja Riku Kolari. Yhtiö työllistää noin 40 huippuluokan tutkijaa ja suunnittelijaa Tampereella, Helsingissä ja Iso-Britanniassa.

 

Lisätietoja:

Juha Lehikoinen, hallituksen puheenjohtaja | 044-997 2050 | juha.lehikoinen@leadin.fi

Topi Koskinen, toimitusjohtaja | 040-5170039 | topi.koskinen@leadin.fi

Leading Innovation – LeadIn Oy | Lapinniemenranta 2 | 33180 Tampere | www.leadin.fi | Twitter | LinkedIn | Facebook |

 

Leadin tarjoaa kokonaisvaltaisia käyttökokemuspalveluita. Yhtiön tutkimus-, suunnittelu- ja toteutuspalveluita käyttävät monet kansainväliset asiakkaat, mm. Jaguar Land Rover, ABB ja Sandvik. Leadinilla on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja Swanseassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli n. 2,3 M€ ja se työllistää tällä hetkellä 40 asiantuntijaa Suomessa ja Iso-Britanniassa. 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs