Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » IKEA kutsuu korjattavaksi erän FROSTFRI-jääkaappeja ja -pakastimia

 IKEA Oy

IKEA kutsuu korjattavaksi erän FROSTFRI-jääkaappeja ja -pakastimia

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2016 klo 09:04
Julkaisija: IKEA Oy

IKEA kutsuu korjattavaksi kaikki aikavälillä viikko 45, 2015 viikko 6, 2016 valmistetut FROSTFRI-jääkaapit ja -pakastimet sähköiskuvaaran vuoksi. Laitteen yläreunassa oleva paneeli saattaa irrota, jolloin on vaarana joutua kosketuksiin sähkövirran kanssa. Vian korjaaminen vaatii huoltokäynnin.

Kehotamme kaikkia asiakkaita, joita asia koskee, irrottamaan jääkaapin ja/tai pakastimen virtajohdon ja varaamaan Electroluxin valtuutetun korjaajan kotikäynnin valmistajan nettisivuilta osoitteessa http://www.electrolux.fi/Support/Huoltoliikkeet/

- IKEA ei ole saanut yhtään ilmoitusta vahinkoihin tai sähköiskuun johtaneesta onnettomuudesta, mutta asetamme turvallisuuden aina etusijalle ja siksi toteutamme tämän ennaltaehkäisevän turvallisuustoimenpiteen. Ymmärrämme, että asialla on suuri vaikutus asiakkaisiimme, ja tilanne saattaa olla heille hankala. Kiitämme asiakkaita ymmärryksestä ja yhteistyöstä, sanoo IKEA-keittiöiden tuoteryhmäpäällikkö Vesa Riihelä.

Laitteet, joita asia koskee, on valmistettu aikavälillä: 45, 2015 – viikko 6, 2016.  Tuotteen valmistusajankohta löytyy laitteen mallikilven aikaleimasta. Mallikilpi löytyy irrottamalla alimman laatikon. Mallikilpi on laitteen sisällä, vasemmalla puolella. Aikaleima koostuu neljästä numerosta, jotka on merkitty mallikilven oikeaan yläreunaan. Tämä korjauskutsu koskee laitteita, joiden aikaleima osuu välille: 1545 – 1607. Korjauskutsun piiriin kuuluu Suomessa noin 300 kylmälaitetta.

Laitteita on ollut myynnissä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Islannissa, Saksassa, Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa.

Saadaksesi lisätietoa, käy osoitteessa IKEA.fi tai ota yhteyttä IKEA-asiakaspalveluun, puh. (09) 3482 9400. 

Liitetiedostot

IKEA-visio on luoda parempi arki monille ihmisille. Visionsa ja liikeideansa mukaisesti IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja, nerokkaita kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. IKEA-konsernilla on tällä hetkellä 328 tavarataloa 28 maassa. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa, sekä IKEA-lähipiste Jyväskylässä. www.IKEA.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs