Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » IKEA-joulumallisto - rentoudu ja nauti juhlakaudesta

 IKEA Oy

IKEA-joulumallisto - rentoudu ja nauti juhlakaudesta

Tiedote.
Julkaistu: 27.09.2016 klo 12:51
Julkaisija: IKEA Oy

Jouluun ja juhlakauteen liittyy usein suuria odotuksia. Ennakko-odotukset saattavat kuitenkin aiheuttaa kiirettä ja stressiä, jotka eivät sovi joulun rauhalliseen tunnelmaan. Esittelemme VINTER 2016 -joulumallistossamme keinoja, joiden avulla juhlakaudesta saa kaiken irti - rennosti ja rauhassa.

Tämän vuoden joulumallisto on saanut inspiraationsa 1800-luvun lopun ruotsalaisesta kansanperinteestä. Mallisto sisältää yksinkertaisia ja aitoja materiaaleja, kuten villaa, nahkaa, puuvillaa, huopaa, puuta ja metallia. Malliston kuosit ovat hyvin perinteisiä ja sävyt hillittyjä ja luonnollisia. Myös joulun perinteisimmät värit, kuten punainen ja kulta, ovat mallistossa vahvasti läsnä. Joulumallistossa on tuotteita muun muassa koristeluun, kattaukseen ja ruoanvalmistukseen.

VINTER 2016 -malliston lehdistömateriaali ja painokelpoisia kuvia on tämän viestin liitteenä.

Lisätietoja:
Heidi Azinur, viestintäpäällikkö, IKEA Suomi, heidi.azinur@ikea.com, pr.finland@ikea.com

Kuvauslainat ja kuvapyynnöt:
pr.finland@ikea.com
Veera Aalto, viestintäassistentti, IKEA Suomi puh. 040 450 9646

@IKEAsuomi
#ihanaaollakotona

Liitetiedostot

IKEA-visio on luoda parempi arki monille ihmisille. Visionsa ja liikeideansa mukaisesti IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja, nerokkaita kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. IKEA-konsernilla on tällä hetkellä 328 tavarataloa 28 maassa. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa, sekä IKEA-lähipiste Jyväskylässä. www.IKEA.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs