Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » IKEA hakee jatkoa aiesopimukseen Lappeenrannan kaupungilta

 IKEA Oy

IKEA hakee jatkoa aiesopimukseen Lappeenrannan kaupungilta

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2015 klo 10:00
Julkaisija: IKEA Oy

IKEA Suomi ja IKEA Centres ovat hakeneet jatkoa aiesopimukseen, joka koskee Mustolan tonttia Lappeenrannassa.

IKEA Suomella ja IKEA Centresillä on vuoden 2015 loppuun saakka voimassa oleva aiesopimus Lappeenrannan kaupungin kanssa.

-      Olemme nyt hakeneet Lappeenrannan kaupungilta aiesopimukseen vuoden jatkoaikaa. Suunnitelmissamme on edelleen hankkeen jatkaminen,  mutta lopullista investointipäätöstä ei ole tehty, sanoo IKEA Suomen kiinteistöjohtaja Hasse Lillkull.

Investointipäätös tehdään alueen kokonaisvaltaisen arvion perusteella ja useat eri tekijät vaikuttavat siihen. Yleinen taloudellinen tilanne on yksi avaintekijöistä. Lappeenrannan alue on äärimmäisen kiinnostava IKEA Suomelle mm. vapaa-ajanasuntojen ja mökkien suuren määrän sekä yliopisto-opiskelijoiden vuoksi. Myös alueen turistivirrat, niin muualta Suomesta kuin ulkomailtakin, tekevät Lappeenrannan alueesta varteenotettavan laajentumiskohteen.

-      IKEAlla menee hyvin. Haluamme olla mahdollisimman lähellä asiakkaitamme ja mietimme jatkuvasti uusia tapoja palvella heitä sekä kasvaa edelleen Suomessa. Pilotoimme esimerkiksi ensimmäisten maiden joukossa uutta toimintatapaa Jyväskylässä avatun IKEA-lähipisteen muodossa, IKEA Suomen viestintäjohtaja Kirsi Gotthardt kertoo.  

Laajentumishankkeita tarkastellaan aina itsenäisinä kokonaisuuksina alueesta ja asiakkaiden tarpeista riippuen. Lappeenrannan aiesopimuksen lisäksi IKEA Suomella on vuoden 2016 loppuun saakka voimassa oleva aiesopimus Vaasan kaupungin kanssa. Suomessa on on viisi IKEA-tavarataloa; Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa, sekä IKEA-lähipiste Jyväskylässä, ja näiden lisäksi vauhdikkaasti kasvava Nettikauppa. IKEA Suomi, joka edustaa IKEA-konsernin vähittäiskauppatoimintoja Suomessa ja IKEA Centres, joka edustaa kauppakeskustoimintoja Suomessa, tekevät tiiviisti yhteistyötä Lappeenrannan hankkeen osalta.

-      Lähtökohtanamme on tarjota kokonaisvaltainen ja miellyttävä ostoskokemus asiakkaillemme yhdistäen IKEA-tavaratalon ja muita palveluntarjoajia kauppakeskuksissamme. Haluamme tehdä ihmisten arjesta helpompaa ja hauskempaa. Asiakkaamme, kuten perheet ja ystävät, haluavat viettää aikaa kauppakeskuksissa, jotka tarjoavat laajan valikoiman erilaisia tuotteita ja palveluita. Tämä on helppo tapa yhdistää arjen tarpeiden täyttäminen vapaa-ajan nautinnon kanssa, IKEA Centres Finlandin toimitusjohtaja Tuire Nyberg toteaa.         

Lisätiedot:

IKEA Viestintä, puh. +358 40 451 7856, e-mail: pr.finland@ikea.com  

Kirsi Gotthardt, viestintäjohtaja

Annika Stubbe, viestinnän asiantuntija

Twitter: @IKEASuomi

 

IKEA Centres Finland Oy

Minna Karppinen, markkinointijohtaja, puh: +358 400 668335

e-mail: minna.karppinen@ikea.com

 

 

 

 

IKEA

IKEA-visio on luoda parempi arki mahdollisimman monille ihmisille. Visiomme ja liikeideamme mukaisesti tarjoamme kauniisti muotoiltuja, toiminnallisia, edullisia ja laadukkaita kodinsisustustuotteita, jotka on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. IKEA-konsernilla on 322 tavarataloa 28 maassa. IKEA-konserniin kuuluvissa tavarataloissa vieraili toimintavuoden 2014 aikana yhteensä 716 miljoonaa ihmistä ja IKEA-kotisivuilla 1,5 miljardia ihmistä. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa sekä lisäksi IKEA-lähipiste Jyväskylässä. IKEA-tuotteita voi ostaa myös nettikaupasta: www.IKEA.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs