Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Ideoi Mikkeliin VT5:n vetovoimaisin paikka

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Ideoi Mikkeliin VT5:n vetovoimaisin paikka

Tiedote.
Julkaistu: 27.04.2016 klo 17:28
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Mikkeli sijaitsee parantamisen kohteena parhaillaan olevan valtatie 5:n varrella. Tien kunnon kohentumisen myötä reitillä on tulevaisuudessa entistä enemmän liikennettä. Lisääntynyt liikenne lisää myös mahdollisuuksia tarjota erilaisia palveluita ohikulkijoille ja houkutella kävijöitä Mikkeliin. Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on nyt käynnistänyt vetovoimakohteen suunnittelun Mikkeliin, valtatie 5 varrelle.

Suunnittelu aloitetaan ideoinnilla, johon voivat osallistua kaikki Mikkelin asukkaat ja yrittäjät. Ideointiin osallistuminen on helppoa ja vie vain hetken. Ideasi voi koskea tuotetta, palvelua tai kohteen sijaintia. Kaikki ideat ovat tervetulleita. Kaikkien ideointiin määrä-ajassa osallistuneiden kesken arvotaan palkintoina 1000 euron arvosta paikallisia tuotteita. Kysely on avoinna 12.5.2016 asti.

Onko sinulla hyvä liikeidea?

Minkälaisia palveluita tai tuotteita haluaisit tarjota VT5 kulkijoille?

Kaipaatko jotakin palvelua tai tuotteita Mikkeliin?

Mikä saisi sinut poikkeamaan ja viihtymään Mikkelissä?

Pääset vastaamaan kyselyyn seuraavasta linkistä:   http://query.eharava.fi/1603

Ideoita hyödynnetään Mikkelin vetovoimakohteen ideasuunnitelman laadinnassa. Jatkosuunnittelua tehdään yhteistyössä Miksei Oy:n, Sweco Ympäristö Oy:n ja paikallisten yrittäjien kanssa. Ideasuunnitelma laaditaan kesään 2016 mennessä ja sen valmistumisesta tiedotetaan erikseen.

 

Lisätietoja:

 

Toimitusjohtaja

Kari Paukkeri

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

kari.paukkeri@mikseimikkeli.fi

Kehitysjohtaja

Kimmo Vähäjylkkä

Sweco Ympäristö Oy

kimmo.vahajylkka@sweco.fi

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Miksei palvelee yrittäjiä liiketoimintasuunnitelman laatimisvaiheesta alkaen, kaikissa kehitysvaiheissa. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä sijoittumaan, löytämään työvoimaa, kehittämään liiketoimintaa sekä luomaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Lisää meistä www.mikseimikkeli.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs