Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Hyviä uutisia työpaikoille: arkiaktiivisuus on hyväksi

Suomen Reumaliitto ry

Hyviä uutisia työpaikoille: arkiaktiivisuus on hyväksi

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2014 klo 16:22
Julkaisija: Suomen Reumaliitto ry

Suomen Reumaliiton virittämä Keltaisen Nauhan päivä innostaa jälleen tuki- ja liikuntaelinterveyden ylläpitoon maaliskuun keskimmäisenä keskiviikkona 12.3. ja haastaa liiikkumaan työikäiset suomalaiset yrityksissä ja työyhteisöissä. Asiantuntijayhteistyökumppanina on Työterveyslaitos.

Arkiaktiivisuus on hyväksi työpaikalla. Pelkkä vapaa-ajan liikunta ei riitä poistamaan liiallisen istumisen riskejä. Iloisen liikunnallisen päivän tavoitteena on nostaa esille tuki- ja liikuntaelinsairauksien ehkäisy yksilön elämänlaatua ja työ- ja toimintakykyä ylläpitävänä voimana.

Ihmisellä on oikeus pitää hyvää huolta itsestään. Työssä jaksamista tukevat pienet arkipäivän asiat. Hyvä olo syntyy sekä henkisestä että fyysisestä tasapainosta.

Haaste: pidä kävelykokouksia

Suomalainen terveysliikunnan uusi ohjelma linjaa tavoitteeksi, että suomalaiset liikkuvat nykyistä enemmän ja istuvat vähemmän. Liiallinen istuminen ja paikallaanolo vaarantavat yksilön terveyden.

Suomen Reumaliitto panee toimeksi ja haastaa Dextra Oy:n toimitusjohtaja, fysiatri Leena Niemistön ja Työterveyslaitoksen pääjohtaja Harri Vainion kanssa yritykset ja työntekijät lisäämään liikettä työpäivään ja pitämään Keltaisen Nauhan päivänä 12.3. kokoukset kävelykokouksina ja palavereja seisten.

Keltaisen Nauhan päivän aiheena on Nouse tuolista. Päivä toimii virikkeenä ja innostajana omaehtoiseen kunnon ylläpitoon. Yritykset ja yhteisöt ympäri Suomen voivat ottaa osaa haasteeseen omalla aktiivisella tavallaan. Ideoita löytyy mm. sivuilta:  http://www.keltaisennauhanpaiva.fi/

Lisätietoja:

Riitta Katko, viestintäpäällikkö, puh, 040 554 6822

Tinja Saarela, liikuntasuunnitetlija, puh. 040 821 5567

 

 

Suomen Reumaliitto on valtakunnallinen järjestö, johon kuuluu 160 jäsenyhdistystä ja niihin 43 000 henkilöjäsentä. Liitto tekee työtä reuma- ja muiden tuki- ja liikuntaelinsairaiden asialla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs