Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Huhtasuon ja Keltinmäen S-marketit muutetaan Sale-myymälöiksi

Osuuskauppa Keskimaa

Huhtasuon ja Keltinmäen S-marketit muutetaan Sale-myymälöiksi

Tiedote.
Julkaistu: 26.03.2014 klo 09:46
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Osuuskauppa Keskimaan S-marketit Jyväskylän Huhtasuolla ja Keltinmäessä muutetaan Sale-lähimyymälöiksi. Muutos mahdollistaa aukioloaikojen laajentamisen.

 

– Huhtasuolla ja Keltinmäessä asuvat asiakasomistajamme tekevät ruokaostoksensa pääasiassa Seppälän ja Keljon Prismoissa. S-marketiin poiketaan useimmiten pikaisesti hakemaan muutamia puuttuvia tai Prisman ostoskärrystä unohtuneita tuotteita. Tähän nopean ostamisen tarpeeseen ja myynnin tasoon Sale vastaa S-marketia paremmin, toimialajohtaja Reima Loukkola perustelee.

 

Merkittävin muutos tapahtuu myymälöiden aukioloajoissa. Huhtasuon ja Keltinmäen Salet tulevat palvelemaan maanantaista lauantaihin kello 7-23 ja sunnuntaisin kello 9-23.

– Kauppojen aukioloa säätelevän lain puitteissa S-marketien ovet joudutaan usein sulkemaan juuri silloin, kun asiakkaita on eniten sisällä. Sale-lipun alla voimme pidentää aukioloaikoja useita tunteja viikossa, erityisesti viikonloppuisin. Vastaavista aukioloajoista olemme saaneet runsaasti myönteistä asiakaspalautetta muista kaupunki-Saleistamme, ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen kuvailee.

 

Aukioloaikojen laajentamisen edellytyksenä on myyntialan supistaminen alle 400 neliöön.

Myyntialat pienentyvät molemmissa myymälöissä noin kolmanneksella, mutta nopean tavaravirran ja tehokkaan tilankäytön ansiosta tuotemäärä supistuu vain vajaan viidenneksen. Valikoimat pysyvät kaikissa kysytyimmissä tuoteryhmissä ennallaan.

– Hinnoissakaan ei merkittäviä muutoksia tapahdu. Noudatamme edelleen kokonaisedullista hinnoittelua ja alueen edullisimman lähikaupan periaatetta, Jarno Minkkinen toteaa.

 

Vuokratiloissa toimivat S-marketit työllistävät kumpikin 10 työntekijää.

Myymäläketjun vaihtamisella ei ole henkilöstövaikutuksia. S-marketien henkilöstö jatkaa työskentelyä Sale-myymälöissä.

 

Huhtasuon S-market avattiin elokuussa 2006 ja Keltinmäen S-market maaliskuussa 2007. Liikepaikoilla sijaitsivat aiemmin Spar-myymälät. Ne siirtyivät Keskimaan omistukseen sen jälkeen, kun ruotsalainen Axfood AB myi vuoden 2006 alkupuolella Suomen Spar Oy:n liiketoiminnan S-ryhmälle.

 

Lisätietoja:

Toimialajohtaja Reima Loukkola, 050 595 1972

Ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen, 050 321 2631

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 115 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs