Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Hollolan liikekeskuksen rakentaminen alkaa vuoden vaihteessa

Osuuskauppa Hämeenmaa

Hollolan liikekeskuksen rakentaminen alkaa vuoden vaihteessa

Tiedote.
Julkaistu: 30.11.2012 klo 10:00
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaa aloittaa Hollolan liikekeskuksen rakentamisen ensimmäisen vaiheen vuoden vaihteessa.  Kompassin tiloihin rakennetaan yksi Suomen suurimmista S-marketeista. Valikoimiltaan ja pinta-alaltaan S-marketista tulee Hollolan suurin ruokakauppa.  

-       Hollolan uuden S-marketin perustamisessa tullaan kiinnittämään erityistä huomiota valikoimien ja palveluiden laajuuteen ja laatuun. Koko liikekeskus kokee täydellisen uudistumisen parkkihallia ja liukutasoja myöten. Entisen apteekkitalon paikalle tulee lisäparkkipaikkoja ja kaikkiaan parkkipaikkoja tulee käyttöön yhteensä noin 600, kertoo market- ja rautakaupan toimialajohtaja Timo Kyllönen Osuuskauppa Hämeenmaasta.

Rakentamisen ensimmäinen vaihe toteutetaan siten, että S-market voidaan myöhemmin laajentaa Prisma-hypermarketiksi, mikäli kaava alueella vahvistuu. Kauppakeskuksen kokonaispinta-alaksi tulee noin 5 200 neliötä, josta S-marketin osuus on yli 3 000 neliötä. Kokonaispinta-ala tulee olemaan yli kaksinkertainen nykyiseen verrattuna, ja tiloihin tulee vuokrattavia liikehuoneistoja.  Alko ja Osuuspankki jatkavat liikekeskuksen tiloissa ja ne palvelevat myös koko saneeraamisen ajan.

Tilojen saneeraaminen on jo aloitettu parkkihallin osalta.  Varsinaisten liiketilojen saneeraaminen alkaa vuodenvaihteessa.  Uusi S-market avataan kesällä 2013. Hollolan nykyinen S-market palvelee tämän hetkisissä tiloissa uuden valmistumiseen saakka.

-       Hämeenmaa tekee parhaillaan suunnitelmia Hollolan liikekeskuksen jatkokehittämisestä. Suunnitelmien toteutus etenee kaavan vahvistumisen aikataulussa, kertoo Timo Kyllönen.

Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, market- ja rautakaupan toimialajohtaja, Timo Kyllönen 050 558 1215

 

 

 

Hämeenmaa – yli 140 000 asiakkaansa omistama yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs