Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » HHsport-ketju laajenee Kokkolaan

Kokkolan Halpa-Halli Oy

HHsport-ketju laajenee Kokkolaan

Tiedote.
Julkaistu: 11.05.2013 klo 11:45
Julkaisija: Kokkolan Halpa-Halli Oy

Kokkolan Halpa-Halli Oy vahvistaa HHsport-ketjuaan perustamalla Kokkolaan ketjun kuudennen myymälän. Yhtiö rekrytoi parhaillaan henkilökuntaa myymälään, joka avataan kesän kuluessa syyssesonkiin mennessä.

HHsport on aktiivisen, ulkoilevan ja luonnossa liikkuvan ihmisen eräkauppa. Sen valikoimiin kuuluu muun muassa aseita, optiikkaa ja muita metsästystarvikkeita sekä eräjalkineita ja -tekstiileitä. Metsästyksen ja retkeilyn ohella HHsportit palvelevat laajasti kalastuksen harrastajia.

- Kokkola on meille mielenkiintoinen kauppapaikka, koska kyseisten tuoteryhmien tarjontaa Kokkolassa, muualla Keski-Pohjanmaalla ja Pietarsaaren seudulla ei ole kovin paljon. Laajojen ja laadukkaiden valikoimien lisäksi HHsportin vahvuuksiin kuuluu ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökunta, joka palvelee molemmilla kotimaisilla kielillä, kertoo Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtaja Janne Ylinen.

HHsport-ketjun muut myymälät sijaitsevat Alahärmässä, Iisalmessa, Kiimingissä, Nivalassa ja Raahessa. Kokkolan myymälän avajaisista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

HHsport avaa

myös verkkokaupan

HHsport-ketju lujittaa asemiaan toimialalla avaamalla lisäksi HHsport.fi-verkkokaupan vielä toukokuun kuluessa.

- Suomessa on noin 400 000 metsästyksen ja eränkäynnin harrastajaa, eli meillä on erinomainen kohderyhmä. Verkkokauppa tukee kivijalkamyymälöiden toimintaa ja päinvastoin, koska asiakkailla on mahdollisuus ostaa HHsportin tuotteita jatkossa myös verkkokaupasta.

- HHsport on palvellut metsästyksen ja eränkäynnin harrastajia jo tähän saakka laajasti eri puolille Suomea varsinaisen myymäläverkoston ulkopuolelle. Sen lisäksi meillä kasvaa uusi sukupolvi, joka tekee koko ajan enemmän asioita verkossa. Siksi Halpa-Halli haluaa olla mukana tässäkin kuluttajakanavassa, Janne Ylinen sanoo.

Hänen mukaansa verkkokaupan avaamista on valmisteltu huolellisesti. Tavoitteena on, että HHsport.fi tulee olemaan metsästyksen ja eränkäynnin johtava verkkokauppa Suomessa.

Verkkokauppa avataan osoitteessa www.hhsport.fi. HHsport-ketjun Facebook-sivut löytyvät osoitteesta www.facebook.com/HHsport.fi

 

Lisätiedot:

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Janne Ylinen, toimitusjohtaja

Puh. 020-718 2000

E-mail: janne.ylinen@halpa-halli.com

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 37 myymälää. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää yli 1400 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. HHsport-ketju on osa Kokkolan Halpa-Halli Oy:tä. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.hhnet.fi

 

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs