Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Herkullinen S-market ja kauneuden erikoisliike Emotion avaavat Kauppakeskus Sykkeessä Lahdessa

Osuuskauppa Hämeenmaa

Herkullinen S-market ja kauneuden erikoisliike Emotion avaavat Kauppakeskus Sykkeessä Lahdessa

Tiedote.
Julkaistu: 01.12.2011 klo 09:00
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaa avaa tänään 1.12.2011 Kauppakeskus Sykkeeseen uuden, herkullisten valikoimien S-marketin. Lahden keskustan suurin ruokakauppa lupaa asiakkailleen viihtyisää myymälätunnelmaa ja monipuolista asiakaspalvelua. Laadukas palvelu on myös kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Emotionin liikeidean ydin.

 

Osuuskauppa Hämeenmaalle avauspäivä Kauppakeskus Sykkeessä on odotettu. - Haluamme olla mukana Lahden keskustan kehittämisessä. Uusi S-market tulee palvelemaan niin keskustassa asuvia kuin siellä työssä käyviä ja asioiviakin. Vireä keskusta on tärkeää jo kaupunkikuvan kannalta, pohtii Hämeenmaan marketkaupan toimialajohtaja Olli Vormisto.

Täysin remontoiduissa tiloissa avaavaan S-market Sykkeeseen on helppo tulla. - Kauppakeskuksessa on tilava parkkihalli, ja Kauppakadun ja Vesijärvenkadun suuntaan avattavat uudet sisäänkäynnit lisäävät koko keskuksen saavutettavuutta. Lisäksi Sammonkadun ja Kauppakadun kulmasta pääsee jatkossa suoraan sisään markettiin, kertoo Olli Vormisto.

Kiinnostus avausta kohtaan on ollut suurta, ja esimerkiksi työhakemuksia Hämeenmaa sai pelkästään S-marketin osalta yli 600. - Valtavasta kaupan alan ammattilaisten joukosta palkkasimme viitisenkymmentä rautaista osaajaa. Tavoitteemme on luoda keskustaan asiakasystävällinen myymälä, josta löytyy kosolti perinteikästä palveluhenkeä, sanoo marketpäällikkö Tiina Vaittinen.

Palvelu on S-market Sykkeen sydän

Uuden marketin sydämessä on näyttävä palvelulinjasto, jossa palvelee ainutlaatuinen Herkkukeittiö. Pääkokki Harri Tuomiston johdolla myymälän omassa keittiössä loihditaan maistuvaa ruokaa kokkien omilla resepteillä. Erityisesti lounasasiakkaita ilahduttaa, että annoksen, kuten päivän keiton, voi nauttia myös paikan päällä myymälän kahvilassa.

- Ruoka tehdään aamupuurosta alkaen itse paikan päällä, laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista, kertoo Harri Tuomisto. - Palvelulinjastossa on myös grilli ja oma savustamo. Keittiössä valmistamme näille tuotteille herkulliset kastikkeet ja muut lisukkeet, mikä tarkoittaa, että asiakas saa meiltä kokonaisuuksia suoraan tarjolle nostettavaksi, vaikka pikkujoulupöytään.

S-market Sykkeen valikoimiin kuuluu myös runsaasti erikoistuotteita, muun muassa Riitan Herkun juustot. Luomu- ja lähiruokatuotteille on haluttu antaa näkyvä rooli, ja paikallisia tuotteita onkin tulossa myymälään omana esillepanonaan. - Erityisen mukava asia oli se, että merkittävin kumppanimme, leipuri, löytyi Nastolasta, Tiina Vaittinen kertoo.

Sykkeeseen leipomo RuisRanne Nastolasta

S-market Sykkeeseen tulee leipomo, jossa leipää leivotaan paikan päällä. - Meiltä saa tunteella leivottua, rehellistä ja 100 %:sti suomalaista ruisleipää, jossa on ihan oma aromi. Juuren olen saanut karjalaistädiltäni. Myös karjalanpiirakat rypytetään käsin ja voidellaan tädin oppien mukaan, kertoo Janne Arponen leipomo RuisRanteesta. Ruisleivän lisäksi leipomosta saa esimerkiksi kuuluja myslisämpylöitä, ohraleipää ja pullia, joita voi nautiskella myös myymälän kahvilassa.

Emotion Syke avaa joulukauppaan

Hämeenmaan viides Emotion-myymälä avaa Kauppakeskus Sykkeessä S-marketia vastapäätä.

- Myymälä tulee vahvistamaan Lahden alueen kosmetiikkatarjontaamme, keskustan Sokoksen ja Emotion Launeen rinnalla, kertoo Hämeenmaan talousjohtaja Risto Korkka.

- Emotion Sykkeestä asiakkaat löytävät kansainväliset huippukosmetiikkamerkit, edullista värikosmetiikkaa, trendikkäät ja klassikkotuoksut sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Valikoimaan kuuluvat myös terveydenhoitotuotteet, korut sekä sensuellit alusvaatteet ja sukkahousut. Miehillekin on kiinnostava valikoima tuoksuja ja ihonhoitotuotteita, myymäläpäällikkö Satu Mattiniemi kertoo. - Lisäksi Emotionissa on parturi-kampaamo ja meikkauspalvelu, jossa teemme niin arki- kuin häämeikkejä asiakkaillemme.

Emotion Syke panostaa osaavaan henkilökohtaiseen palveluun. - Meiltä voi varata ajan itselleen tai ryhmälle maksuttomaan kauneusneuvontaan, jossa annamme opastusta ihonhoidossa, meikkauksessa tai vaikkapa alusasun valinnassa, Satu Mattiniemi jatkaa.

- Joulu on kohta käsillä. Nyt on oivallinen hetki yllättää ystävä tai puoliso kauneuden tuotteilla ja palveluilla sekä hemmotella itseään viihtyisässä Emotion-myymälässämme, hän vinkkaa.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, marketkaupan toimialajohtaja Olli Vormisto, puh. 050 358 8336
Osuuskauppa Hämeenmaa, talousjohtaja Risto Korkka, puh. 0500 301 794

Hämeenmaa – yli 134 000 asiakkaansa omistama yritys Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä 22 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs