Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Hemmottele nenääsi! Uutta Serlaa syksyn flunssakauteen

Serla

Hemmottele nenääsi! Uutta Serlaa syksyn flunssakauteen

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2014 klo 12:52
Julkaisija: Serla

Serla-nenäliinat uudistuvat. Paperilaatuun ja pakkaukseen tehtyjen parannusten lisäksi valikoimaan tulee kaksi täysin uutta täsmätuotetta: tukkoiseen oloon sopiva Serla Raikas Menthol ja rohtuneen nenän Serla Jojoba-Balsam.

Serla-nenäliinoissa käytettävä paperi on nyt selvästi pehmeämpää kuin ennen, ja arkkikokoa on hieman suurennettu. Uudet, raikkaan näköiset pakkauskääreet ovat entistä kätevämpiä: tarrallisen avausmekanismin ansiosta nenäliinapaketin avaaminen ja uudelleensulkeminen onnistuu näppärästi. Näin isommankin paketin voi kuljettaa helposti mukana vaikka laukussa tai auton hansikaslokerossa.

– Serla-nenäliinat ovat suosittu tuote, joihin liittyen olemme saaneet kuluttajilta useita hyviä kehitysehdotuksia. On mukava todeta, että suuri osa niistä on voitu huomioida tässä tuoteuudistuksessa, sanoo brand director Mia Ropponen Serla-tuotteita valmistavalta Metsä Tissuelta.

Millainen nenä, sellainen liina

Uudistuksen yhteydessä kauppoihin saadaan paitsi entistä laadukkaampia, myös entistä paremmin erilaisiin tilanteisiin sopivia Serla-nenäliinoja.

Serla Raikas Menthol on pehmeä ja raikkaalta tuoksuva nenäliina tukkoiselle nenälle. Liina sisältää tukkoisuutta lievittävää mentolia, jota valmistetaan minttuöljyistä.

Serla Jojoba-Balsam -nenäliina sisältää jojoba-öljyä, joka hellii pidempiaikaisesta niistämisestä ärtynyttä nenää tai muuten herkkää ihoa. Nenäliinalle on myönnetty Astma- ja allergialiiton Allergiatunnus. Se tarkoittaa, ettei tuote yleisesti ärsytä, herkistä ihoa tai aiheuta hengitystieoireita.

Serla Silkinpehmeä on laadukas, pehmeä nenäliina, joka sopii niin niistämiseen, kyynelten kuivaamiseen kuin tahrojen pyyhkimiseen. Tarpeen mukaan valittavana on pienempi tai suurempi pakkauskoko, 45 tai 100 liinaa.

Serla Nenäliina Säästöpakkaus sisältää 150 perusnenäliinaa. Reilu paketti tulee tarpeeseen, jos nenä vuotaa solkenaan tai flunssa kaataa koko perheen petiin. Säästöpakkauksen liinat valmistetaan osittain kierrätyskuidusta.

Kaikki Serla-nenäliinat ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita. Uutuudet ovat myynnissä hyvin varustelluissa ruokakaupoissa elokuusta alkaen.

Tuotetiedot:
Serla Raikas Menthol -nenäliina, 70 kpl, hinta n. 1,40 e
Serla Jojoba-Balsam -nenäliina, 70 kpl, hinta n. 1,40 e
Serla Silkinpehmeä -nenäliina, 45 kpl, hinta n. 0,90 e
Serla Silkinpehmeä -nenäliina, perhepakkaus, 100 kpl, hinta n. 1,79 e
Serla Nenäliina, säästöpakkaus, 150 kpl, hinta n. 2,20 e

Tuotenäytteet ja kuvapyynnöt:
Erika Vierto, viestintätoimisto Drum, erika.vierto@drum.fi, p. 050 4092 177

Lisätiedot:
Mia Ropponen, brand director, Metsä Tissue Oyj, mia.ropponen@metsagroup.com, p. 0400 957 420

www.facebook.com/serlaorava
www.serla.fi

Liitetiedostot

 

Ympäristöystävälliset Serla-tuotteet tekevät arjesta paremman. Tuoteperheeseen kuuluu wc-papereita, talouspapereita, siivouspapereita, nenäliinoja, käsipyyhkeitä ja laudeliinoja. Osoituksena ympäristöystävällisyydestä monille Serlan tuotteille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Lisäksi Mäntän tehtaalla valmistettavilla Serla-tuotteilla on Avainlippu-merkki. Serlaa myydään Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Metsä Tissue tuo korkealaatuisilla pehmo- ja ruoanlaittopapereillaan mukavuutta kuluttajien, loppukäyttäjien ja asiakkaiden jokaiseen päivään. Se on Euroopan johtava koti- ja suurtalouksien pehmopaperituotteiden toimittaja ja maailman johtava ruoanlaittopapereiden toimittaja. Sen päätuotemerkit ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Metsä Tissuella on tuotantoa kuudessa maassa, sen liikevaihto vuonna 2013 oli 1,0 miljardia euroa ja se työllistää noin 2 800 henkilöä. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia. www.metsatissue.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs