Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Hartwall Jaffa tekee Siwan asiakkaista joulun sankareita

Siwa

Hartwall Jaffa tekee Siwan asiakkaista joulun sankareita

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2014 klo 12:28
Julkaisija: Siwa

Tänä jouluna Suomen Lähikauppa ja Hartwall Jaffa keräävät yhteisellä kampanjallaan rahaa Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Kampanjan aikana hankkeen tukeminen on mahdollista kaikissa Suomen Siwoissa sekä digitaalisissa kanavissa.

Tänä vuonna Hartwall Jaffa ja Suomen Lähikauppa tekevät yhdessä hyvää ja keräävät varoja Uudelle Lastensairaalalle tuomalla joulumieltä Suomen jokaiseen Siwa-myymälään.

”Olemme erittäin iloisia, että voimme toteuttaa joulukampanjamme yhteistyössä Suomen Lähikaupan kanssa. Siwat kattavat suuren osan Suomea, joten varainkeruumme pääsee leviämään mahdollisimman laajalle ja tarjoaa kaikille suomalaisille mahdollisuuden osallistua talkoisiin”, toteaa Hartwall Jaffan tuotepäällikkö Karita Taura.

Uusi Lastensairaala -hankkeen tavoitteena on saada Suomeen lasten erikoissairaanhoitoon keskittynyt huippuyksikkö. Hartwall on ensimmäisenä perustajalahjoittajana sitoutunut tukemaan hanketta sen valmistumiseen, eli vuoteen 2017 asti, ja aikoo lahjoittaa hankkeelle yhteensä miljoona euroa.

Hartwall Jaffan sympaattiset hedelmähahmot mukana rakennustalkoissa

Viime vuonna itsensä suomalaisten sydämiin laulanut Hartwall Jaffan hedelmäkuoro jatkaa tänä vuonna ihmisten ilahduttamista tukeakseen Uusi Lastensairaala -hanketta. Hyvän mielen Hartwall Jaffa -kampanjan aikana Hartwall Jaffan hedelmähahmot tuovat hellyttävän tarinan avulla auttamisen iloa ja merkitystä esille. Hedelmähahmot jakavat joulumieltä tarinassaan, jossa hedelmäkuoro auttaa nuorinta jäsentään – Lime-hedelmää – toipumaan onnettomuudesta. Tarinaa voi seurata sekä Siwan myymälöissä että kampanjan digitaalisissa kanavissa.

Yhteisessä joulukampanjassaan Suomen Lähikauppa ja Hartwall Jaffa lahjoittavat Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle sekä kannustavat kaikkia suomalaisia osallistumaan keräystalkoisiin. Jokaisesta kampanjan aikana Siwasta ostetusta 1,5-litran Hartwall Jaffa-pullosta lahjoitetaan 10 senttiä Uudelle Lastensairaalalle. Lahjoittaa voi myös kampanjan digitaalisilla kanavilla tai ostamalla Siwa-myymälöistä 1€ arvoisia lahjoituslipukkeita.

Hyvän mielen Hartwall Jaffa -kampanja on käynnissä 27.11.2014 – 7.1.2015. Kampanjaan voi osallistua myös Hartwall Jaffan (www.jaffa.fi) ja Lastensairaalan (http://uusilastensairaala2017.fi/lahjoita) verkkosivuilla.

Lisätietoja:

Karita Taura, Hartwall Jaffan tuotepäällikkö, Hartwall, puh. 050 595 2148, karita.taura(at)hartwall.fi

Henna Laitio, Suomen Lähikauppa Oy:n viestintäpäällikkö, puh. 020 700 3217, henna.laitio(at)lahikauppa.fi

 

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy. Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

Hartwall Jaffa Jo vuodesta 1949 markkinoilla ollut Hartwall Jaffa on Suomen arvostetuin juomabrändi. Hartwall Jaffa on tänä päivänä monipuolinen tuoteperhe, jonka valikoimasta löytyy juomia monenlaiseen makuun. Hartwall Jaffojen maku on aina aidosta hedelmästä, sillä kaikissa Hartwall Jaffa -juomissa käytetään vain luontaisia aromeja. www.jaffa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs