Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Hankasalmen Salelle uusi ilme

Osuuskauppa Keskimaa

Hankasalmen Salelle uusi ilme

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2011 klo 10:30
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa Osk:n Sale-lähimyymälän uudistus Hankasalmen asemalla valmistuu ensi viikolla. Myymälätilat saadaan täysin valmiiksi perjantaina 17.6. Juhlimme remontin valmistumista asiakkaiden kanssa kakkukahveilla tiistaina 21.6.

 

Hankasalmen Sale-lähimyymälä on uudistettu alkukesän aikana täysin. Kiinteistön sisätiloissa toteutetun remontin aikana pullo- ja tölkkipalautuksen, hedelmä-, vihannes- ja leipähyllyjen, pakasteiden sekä kassojen paikkaa on vaihdettu.

– Olemme saaneet runsaasti myös uusia hyllykalusteita, joiden ansiosta valikoimaa on pystytty kasvattamaan varsin tuntuvasti. Päivittäistavaravalikoimamme kattaa uudistuksen jälkeen yhteensä noin 3 500 tuotetta, myymäläpäällikkö Marita Schroderus toteaa.

Salen uutta vastaavat kalusteet on kierrätetty täydellisen kunnostuksen kautta Petäjäveden viime vuonna käytöstä poistetusta vanhasta S-marketista.

Myymälän energiatehokkuutta lisäävät kylmäkalusteiden kompressorien uusiminen sekä pakastealtaiden vaihtaminen ovellisiin kaappeihin. Remontissa myös tuulikaappi on uudistettu.

Investoinnin kokonaiskustannukset kalusteineen ovat noin 150 000 euroa.

 

Hankasalmen asemalla osuuskaupalla on pitkät perinteet: myymälä on toiminut yhtäjaksoisesti samassa kiinteistössä yli 90 vuotta, vuodesta 1919 lähtien.

Tänä vuonna kauppa lähimyymälässä on käynyt ennätyksellisen hyvin. Myynnille hyvän pohjan antaa se, että myymälän vaikutusalueen kaikista kotitalouksista yli 96 prosenttia on liittynyt Keskimaan asiakasomistajiksi. 

– Aseman seudun asiakasomistajat ovat alkaneet käyttää palvelujamme entistä enemmän. Yhä useammat arvostavat oman kylän kauppaa, jossa on nyt entistäkin helpompi ja nopeampi poiketa, Marita Schroderus kuvailee.

 

Maaseututaajamissa, kaupunkikeskustoissa ja lähiöissä palvelevat, alle 400 neliön Sale-lähimyymälät ovat tärkeä osa Keskimaan marketkaupan palveluja.

Keskimaalla Saleja on yhteensä 15. Niiden myynti on ollut tänä vuonna keskimäärin noin 10 %, toimipaikkatasolla parhaimmillaan jopa 30 % kasvussa.

– Kasvu on pääosin vuoden alussa pidennettyjen aukioloaikojen ansiota. Useiden Sale-myymälöidemme aukioloaikaan on lisätty vähintään muutama tunti viikossa. Esimerkiksi Hankasalmen Sale on avoinna viikon aikana peräti parikymmentä tuntia viime vuotta enemmän, Keskimaan Sale-ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen toteaa.

– Pidennetyt aukiolot ovat jo talvikuukausina osoittaneet tarpeellisuutensa, ja kesällä niiden merkitys korostuu entisestään.  Kesäkuun alusta alkaen olemme avanneet lauantaisinkin useat lähimyymälämme jo kahdeksalta, koska asiakkaamme ovat liikkeellä heti aamusta alkaen, hän jatkaa.

 

Lisätietoja:

Marita Schroderus, 050 362 3622

Jarno Minkkinen, 050 321 2631

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 660 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 108 000. Keskimaa työllistää noin 1900 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs