Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Hämeenmaan juhlavuosi poiki esitteen vastuullisesta osuustoiminnasta

Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaan juhlavuosi poiki esitteen vastuullisesta osuustoiminnasta

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2014 klo 11:54
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Marraskuussa 2014 tulee kuluneeksi 110 vuotta ensimmäinen hämäläisen osuuskaupan perustamisesta. Osa Osuuskauppa Hämeenmaan juhlavuoden viestintää on tänään 19.5. julkaistava, tämän päivän vastuullisesta osuustoiminnasta kertova yritysesite. Vuoden 2013 numerodataan ja henkilöstön tarinoihin perustuvan katsauksen tarkoitus on toimia keskustelunavauksena ja lisätä henkilöstön, asiakasomistajien ja sidosryhmien vuoropuhelua vastuullisuuden sisällöistä ja osuuskaupan tulevaisuudesta.

 

Vastuun kantaminen ihmisistä ja ympäristöstä on yksi Hämeenmaan arvoista. Vastuullisuuden tarkemmista sisällöistä keskusteltiin erityisesti vastuullisuuspolitiikan kirjaamisen yhteydessä vuonna 2012. Luonnollinen kivijalka löytyi osuustoiminnallisuudesta.

─ Asioiden yhteisellä hoitamisella ja yhteisen hyvän ajatuksella on Kanta- ja Päijät-Hämeessä pitkät perinteet. Kuluvana vuonna 110-vuotista historiaansa juhlivalla hämäläisellä osuuskaupalla on vastuullinen arvopohja, ja vastuullisuus on osa arkista tekemistämme. Myös avoimen viestimisen sekä vastuullisuuden raportoinnin kehittäminen on tärkeä osa kokonaisuutta, suunnittelujohtaja Saija Vuorinen Hämeenmaalta kertoo.

Hämeenmaan ensimmäiseen vastuullisuusohjelmaan (2012-2013) kirjattiinkin tavoite vastuullista osuustoimintaa esittelevän katsauksen laatimisesta. Juhlavuosi 2014 luo julkaisulle hienot puitteet ja toimii hyvänä kehyksenä keskustelulle osuustoiminnasta ja osuuskaupan tulevaisuudesta.

─ Liiketoimintamme jatkuvuuden varmistaminen ja asiakasomistajiemme tunnesiteen vahvistaminen vaatii keskustelua ja vuorovaikutusta. Avasimme vuodelle 2014 uusia kanavia palautteenannolle, ja toivomme asiakasomistajien löytävän sosiaalisen median yhteisömme Facebookissa ja Twitterissä. Yhteisellä asialla –esitteemme toivottaa myös sidosryhmät mukaan keskusteluun vastuullisesta osuustoiminnasta tämän päivän Suomessa, Saija Vuorinen sanoo.

Yhteisellä asialla -esite: http://www.digipaper.fi/hameenmaa/121992/

 

Lisätietoja:
Osuuskauppa Hämeenmaa, suunnittelujohtaja Saija Vuorinen, 050 538 4738

 

Hämeenmaa – 145 000 asiakkaansa omistama yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs