Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Hämeenmaa työllistää yli 1100 kesätyöntekijää

Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaa työllistää yli 1100 kesätyöntekijää

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2012 klo 11:00
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaa työllistää kesäksi 2012 yhteensä yli 1100 kesätyöntekijää. Näistä Tutustu työelämään ja tienaa –harjoittelijoita on noin 600. Määrät kasvavat edellisestä vuodesta, jolloin työllistettiin noin 900 nuorta.

 

Kesätyöntekijät ja -harjoittelijat tulevat sijoittumaan Hämeenmaan eri toimialoille. Merkittävimpiä työllistäjiä ovat Prismat, isot S-marketit ja ABC liikennemyymälät.

- Nuoret työskentelevät toimipaikoissa erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä ja saavat näin arvokasta kokemusta työelämästä. Monet syttyvätkin kaupan alaan juuri kesätyössä saatujen hyvien kokemusten kautta, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan henkilöstöjohtaja Susa Nikula.

Keskitetty, sähköinen haku kesätöihin päättyi maaliskuun lopussa. Toimipaikkoihin on tullut paljon hakemuksia myös suoraan, ja niistä vapaita paikkoja voi edelleen kysyä. Tähän mennessä hakemuksia on tullut noin 8000, ja määrä on yllättänyt iloisesti. - Se kertoo, että kaupan ala houkuttelee nuoria. Näen, että meillä on työnantajana tässä iso vastuu. Esimerkiksi perehdytys ja työssä ohjaus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Meidän pitää paitsi tarjota kesätyöntekijälle hyvät eväät työtehtävissä suoriutumiseen myös tukea nuoren ammatillista kehitystä, Susa Nikula pohtii.

- Erityisen iloinen olen siitä, että kestoltaan kahden viikon pituinen Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu jatkuu myös kaupan alalla huolimatta viime viikkojen keskustelusta. Hämeenmaalle otetaan reilut 600 harjoittelijaa, ja paikkoja voi kysyä yksiköistä suoraan. Harjoittelupaikkojen määrä on kasvanut meillä edellisestä vuodesta, ja pidän kehitystä nuorten kannalta upeana, Susa Nikula hymyilee.

 

Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, henkilöstöjohtaja Susa Nikula, 044 992 9297

Osuuskauppa Hämeenmaa on alueensa suurin työllistäjä

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä 22 kunnan alueella. Hämeenmaa on yli 136 000 asiakkaansa omistama, alueensa suurin yritys, jolla on vuoden 2012 alussa yli 3000 työntekijää. Hämeenmaa tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja, antaa ostojen keskittämisestä Bonusta ja käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs