Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Hämeenmaa satsaa maaseutupitäjiin ja laajensi S-market Järvelää

Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaa satsaa maaseutupitäjiin ja laajensi S-market Järvelää

Tiedote.
Julkaistu: 14.05.2014 klo 09:50
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaa jatkaa palveluverkostonsa kehittämistä ja investoimista Kanta- ja Päijät-Hämeen maaseutupitäjiin. Yksi vuoden 2014 uudistettavista kohteista on S-market Järvelä, jonka avajaisia vietetään huomenna torstaina 15.5. Kokonaan uudistettu myymälä on saanut laajennuksen myötä merkittävästi lisää neliöitä, ja tuotevalikoimia kasvatettiin. Keskeiseksi tavoitteeksi otettiin kiinteistön energiatehokkuuden parantaminen.


Uudistettuna avaava S-market Järvelä kasvatti laajennuksen myötä kokoaan merkittävästi.
─ Uudet tilat merkitsevät leveämpiä käytäviä ja asioinnin helppouden kasvamista. Myymälässä on nyt saatavilla yli 12 000 erilaista tuotetta. Erityisesti tuoretuotteissa valikoimat paranivat, ja myös käyttötavarapuolelle tuli uusia tuoteryhmiä. Kyläkauppamme laajennus on ollut asiakkaiden ja meidän yhteinen projekti, S-market Järvelän marketpäällikkö Kirsi Yliluoma kertoo.

Paikallisuus näkyy myymälässä selvästi kylän elämästä vuosien varrelta kertovina kuvina. Laajennustöiden edetessä koko myymälä onkin saanut täysin uuden ilmeen ja kalusteet.
─ Investoinnin suuruus kokonaisuutena oli 1,7 miljoonaa euroa. Haluamme satsata myös maaseutupitäjiin ja investoida kaupunkikeskusten ohella kattavasti koko toimialueellemme. Tilava parkkipaikka sekä 300 m²:ä lisää myymäläalaa parantavat kärköläläisten palveluita tuntuvasti, sanoo marketkaupan toimialajohtaja Timo Kyllönen Hämeenmaalta. 

Keskeiseksi lähtökohdaksi otettiin kiinteistön energiatehokkuuden kasvattaminen.
─ Ilmanvaihtotekniikka uusittiin, ja valaistus on toteutettu koko myymälässä led-valoin. 80 % kylmäkalusteista uusittiin, mikä tarkoittaa energiatehokkaampia ja turvallisempia, kylmäaineenaan hiilidioksidia käyttäviä laitteita. Lisäksi kylmäkalusteista vapautuva lauhdelämpö otetaan talteen ja ohjataan myymälän lämmitykseen, Timo Kyllönen kuvailee.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, market- ja ABC-toimialajohtaja Timo Kyllönen, 050 558 1215
Osuuskauppa Hämeenmaa, S-market-ketjujohtaja Ari Järvinen, 050 588 6318

Hämeenmaa – 145 000 asiakkaansa omistama yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs