Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Hämeenmaa laajensi S-markettiaan Hartolassa

Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaa laajensi S-markettiaan Hartolassa

Tiedote.
Julkaistu: 29.05.2013 klo 11:31
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaa jatkaa toimipaikkaverkostonsa kehittämistä. Laajentuneen S-market Hartolan avajaisia vietetään tänään keskiviikkona 29.5.13. Täysin uudistetun myymälän avainsanoja ovat kattavat valikoimat ja asioimisen helppous. Myös energiatehokkuus on otettu keskeiseksi lähtökohdaksi.

 

Osuuskauppa Hämeenmaa jatkaa toimipaikkaverkostonsa kehittämistä myös vuonna 2013. Investointeja tehdään kattavasti pitkin Kanta- ja Päijät-Hämettä, niin isompien kaupunkien keskustoissa kuin pienemmilläkin paikkakunnilla. Kevään aikana asiakasomistajien palveluita on parannettu muun muassa Hartolassa.

S-market Hartolan laajennus lähes kaksinkertaiseksi on vaikutuksiltaan merkittävä: myymälä sai 650 m²:ä lisää tilaa, uudet kalusteet sekä täysin uuden ilmeen.

– Asiakkaille uudistus näkyy parempina valikoimina. Myymälään saatiin yhteensä noin 3000 tuotetta lisää. Laajan päivittäistavaravalikoiman lisäksi saatavilla on erilaisia taloustavaroita, pienkoneita sekä kausituotteita kuten grillejä ja kesäkukkia. Uusi myymälä parantaa paikkakuntalaisten palveluita selvästi, saahan omalta kylältä nyt tuotteita monenlaisiin tarpeisiin, pysyvästi edullisin S-market-hinnoin, marketkaupan toimialajohtaja Timo Kyllönen Hämeenmaalta kertoo.

Myymälä sai laajennuksen yhteydessä myös tilavan parkkialueen. – Ostosten tekeminen on vaivatonta, ja kauppaan on helppo tulla. Alueella on edelleen myös mahdollista jatkaa paikkakuntalaisille tärkeää torikauppaa, Timo Kyllönen lisää.

Hämeenmaa on kiinnittänyt myymäläuudistusten yhteydessä paljon huomiota energiatehokkuuden kasvattamiseen. Valaistuksessa on käytetty LED-tekniikkaa, ja kylmälaitteet ovat energiatehokkaita sekä kylmäaineeltaan ympäristöystävällisempiä. – Lisäksi kylmäkalusteista vapautuva lauhdelämpö otetaan talteen ja ohjataan myymälän lämmitykseen, Timo Kyllönen kertoo.

 

Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Timo Kyllönen, puhelin 050 558 1215

Hämeenmaa – yli 142 000 asiakkaansa omistama yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs