Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Hämeenmaa kehittää palveluverkostoaan Hämeenlinnassa

Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaa kehittää palveluverkostoaan Hämeenlinnassa

Tiedote.
Julkaistu: 01.12.2011 klo 09:15
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaa parantaa palveluverkostoaan Hämeenlinnassa merkittävästi joulukaupan alla. Torstaina 1.12. avataan helpon ja nopean asioimisen lähikauppa, Sale Poltinaho, ja perjantaina 2.12. täysin uudistettu, laajojen valikoimien S-market Jukola.

Hämeenmaa kehittää myymäläverkostoaan monipuolisesti ja investoi kuluneena vuonna merkittävästi myös kaupunkien keskustoihin. - Tavoitteemme on palvella asiakasomistajia mahdollisimman kattavasti erilaisilla konsepteillamme. Nyt avattava Sale Poltinaho on Hämeenmaan 17. Lähimyymälälle on ollut alueella selvä tilaus. Myös S-market Jukolan uudistaminen on odotettu, kertoo marketkaupan toimialajohtaja Olli Vormisto.

Molemmissa myymälöissä on kiinnitetty erityistä huomiota kiinteistön energiatalouteen esimerkiksi ulkovalaistuksen LED- tekniikan, kannellisten kylmäkalusteiden ja niistä vapautuvan lämmön talteenoton avulla. - Kalusteista saatava lauhdelämpö ohjataan lattialämmitykseen. Lisäksi Sale Poltinahossa kaikki kylmätuotteiden kalusteet ovat ovellisia, mikä osaltaan nostaa pienen myymälän energiatehokkuutta, Olli Vormisto jatkaa.

Sale Poltinahon saavutettavuus on erinomainen

Sale Poltinaho on helpon ja nopean asioimisen lähikauppa, jonka saavutettavuutta lisäävät pidennetyt aukioloajat. Myymälä palvelee arkisin ja lauantaisin klo 7-22 ja sunnuntaisin klo 10-22.

S-market Jukolaan laajat valikoimat ja apteekki

S-market Jukola avaa täysin uudistetuissa tiloissaan perjantaina 2.12. - Laajennuksen yhteydessä kylmäkalusteiden lisäksi hyllyt uusittiin, ja samalla koko S-marketin ilme muuttui merkittävästi. Voidaan puhua täysin uudesta myymälästä, Olli Vormisto toteaa.

S-market Jukolan myyntipinta-ala on laajennuksen valmistuttua yli 1500 neliötä. Valikoima on lisääntynyt kaikissa tuoteryhmissä, ja myös luomun ja lähiruoan osuutta on siten pystytty kasvattamaan. - Odotettu parannus entiseen on myös se, että parkkitilaa saatiin laajennuksen yhteydessä merkittävästi lisää, kertoo Olli Vormisto.

S-market Jukola on palvellut asiakkaitaan uudistustöiden ajan normaalisti. Perjantain jälkeen remontti jatkuu enää oheismyymälän osalta. Jukolan Apteekki avaa myymälän yhteyteen valmistuvissa uusissa tiloissaan tammikuun aikana. Apteekin tulo parantaa alueen asukkaiden lähipalvelutarjontaa edelleen.

S-market Jukola palvelee asiakkaitaan arkisin klo 7-21, lauantaisin klo 7-18 ja sunnuntaisin klo 12-18 (joulun alla klo 21 asti).

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, marketkaupan toimialajohtaja Olli Vormisto, puhelin 050 358 8336

Hämeenmaa – yli 134 000 asiakkaansa omistama yritys Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä 22 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs