Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Halpa-Halli-ketju laajeni Pohjois-Savossa Siilinjärvelle

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Halpa-Halli-ketju laajeni Pohjois-Savossa Siilinjärvelle

Tiedote.
Julkaistu: 09.04.2014 klo 10:00
Julkaisija: Kokkolan Halpa-Halli Oy

Kokkolan Halpa-Halli Oy jatkaa laajentumistaan Pohjois-Savossa, kun ketju avasi uuden myymälän Siilinjärvellä keskiviikkona.

- Avasimme Halpa-Hallin suurmyymälän Matkuksen kauppakeskuksessa Kuopiossa vuoden 2012 lopulla. Meillä on Matkuksessa iso rooli ja sieltä erittäin hyvät kokemukset. Iisalmessa olemme tehneet kauppaa jo vuodesta 1982, Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtaja Janne Ylinen kertoo yhtiön aikaisemmista vaiheista Pohjois-Savossa.

Hänen mukaansa Halpa-Hallia ovat toivoneet Siilinjärvelle niin kuntapäättäjät kuin yksittäiset kuluttajat.

- Siilinjärvi on meille mielenkiintoinen mahdollisuus, koska paikkakunta kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Seudulla liikkuu paljon myös vapaa-ajanmatkustajia, Ylinen jatkaa.

Siilinjärven myymälä edustaa Halpa-Halli-ketjun laajaa täyden palvelun eli yli 60 000 perustuotteen valikoimaa. Halpa-Hallin toimintaperiaatteena on myydä kaikki tuotteet pysyvästi alle normaalihintojen. Laajan päivittäistavaraosaston lisäksi Halpa-Hallin täyden palvelun valikoimat sisältävät muun muassa pukeutumisen kokonaisuuden koko perheelle, kodin sisustamisen, keittiön ja kattamisen sekä urheilun ja vapaa-ajan tuotteet, autotarvikkeet ja työkalut, konttori- ja koulutarvikkeet sekä kemikalio-osaston.

Kotimaisten huippubrändien kuten Nanson, Finlaysonin, Iittalan, Hackmanin ja Fiskarsin tuotteita Halpa-Halli myy jatkuvasti kilpailukykyiseen hintaan ketjumaisen toimintatapansa ansiosta. Tunnettujen merkkituotteiden lisäksi yhtiö panostaa vahvasti omiin tuotemerkkeihinsä. Esimerkiksi edullisen Ziip-tuotemerkin alta löytyy muun muassa elintarvikkeita, virvoitusjuomia, kemikaliotuotteita ja kosmetiikkaa.

Siilinjärven myymälässä on myös itsepalveluperiaatteella toimiva Café Express, jossa voi istahtaa hetkeksi nauttimaan pullakahvit asioinnin lomassa.

Yli 150 väljästi

toteutettua autopaikkaa

Myymäläsuunnittelussa on panostettu esillepanoihin ja liikkumisen helppouteen leveillä käytävillä. Elintarvikeosaston kylmäkalustuksessa hyödynnetään energiaa säästävää tekniikkaa, kuten ovellisia kylmäkalusteita. Tämä takaa tuotteiden hyvän säilyvyyden ja lisää asiakasviihtyisyyttä kylmähyllyjen alueella.

Siilinjärven myymälän kokonaispinta-ala on noin 4 000 neliömetriä, josta myymäläpinta-alaa reilut 3 500 neliötä. Autopaikkoja on yli 150. Autopaikat on mitoitettu väljiksi, jotta pysäköinti ja liikennöinti pysäköintialueella sujuvat joustavasti. Myymälään on hyvät yhteydet suoraan Nilsiän-tieltä, ja viereiseltä kevyen liikenteen väylältäkin on helppo poiketa asioimaan pyörällä tai jalkaisin liikuttaessa.

- Siilinjärven myymälän on rakentanut Kokkolan Halpa-Halli Oy:n pitkäaikainen yhteistyökumppani Rakennusliike Lehto Oy. Tiukasta aikataulusta huolimatta rakennustyöt onnistuttiin viemään päätökseen suunnitellusti. Myymälä työllistää yli 30 kaupan alan ammattilaista, Ylinen kertoo.

 

Lisätiedot:

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Janne Ylinen, toimitusjohtaja

Puh. 020-718 2000

E-mail: janne.ylinen@halpa-halli.com

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 38 myymälää 37 paikkakunnalla. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää yli 1400 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. HHsport-ketju on osa Kokkolan Halpa-Halli Oy:tä. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.hhnet.fi

 

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 38 myymälää 38 paikkakunnalla. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää yli 1400 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. HHsport-ketju on osa Kokkolan Halpa-Halli Oy:tä. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.hhnet.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs