Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Halpa-Halli-ketju laajenee Kuopioon

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Halpa-Halli-ketju laajenee Kuopioon

Tiedote.
Julkaistu: 02.08.2012 klo 14:42
Julkaisija: Kokkolan Halpa-Halli Oy

Kokkolan Halpa-Halli Oy avaa uuden myymälän Kuopiossa. Yli 5 000 neliön suuruinen tavaratalo sijoittuu tämän vuoden marraskuussa avattavaan Matkus Shopping Centeriin.

- Olemme katsoneet Kuopiosta pitkään erilaisia vaihtoehtoja. Matkuksen alue on täysin uusi, ja sinne syntyy erittäin vahva kaupan keskittymä. Kyseessä on toimiva kokonaisuus, johon meidän valikoimamme soveltuvat äärimmäisen hyvin, sanoo Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtaja Janne Ylinen.

Matkuksen kauppakeskukseen sijoittuu yhteensä noin 90 eri kaupan alan toimijaa.

Kuopiossa Halpa-Hallin valikoimat käsittävät sekä elintarvikkeet että käyttötavarat. Sen lisäksi samaan yhteyteen tulee laaja puutarha- ja kausimyymälä.

- Elintarvikeosasto on kooltaan noin 2000 neliötä ja se sisältää 10 000 erilaista tuotetta. Olemme panostaneet osastoon aivan erityisesti, koska Halpa-Halli on kauppakeskuksessa ainoa elintarvikkeita myyvä toimija. Yhteensä valikoimistamme löytyy noin 60 000 tuotetta, Janne Ylinen kertoo.

Halpa-Hallin käyttötavaravalikoimat sisältävät muun muassa laajan pukeutumisen kokonaisuuden, kodin sisustamisen, keittiön ja kattamisen sekä urheilun ja vapaa-ajan tuotteet, autotarvikkeet ja työkalut, konttori- ja koulutarvikkeet sekä monipuolisen kemikalio-osaston.

Yhtiö aloittaa henkilöstön rekrytoinnin elokuussa. Edellisen uuden myymälän Kokkolan Halpa-Halli Oy avasi Torniossa viime keväänä. Kuopion myymälän jälkeen ketjulla on 39 myymälää 38 paikkakunnalla. Kuopiosta katsottuna lähin myymälä sijaitsee tällä hetkellä Iisalmessa

Lisätiedot:

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Janne Ylinen, toimitusjohtaja

Puh. 020-718 2000

janne.ylinen@halpa-halli.com

www.hhnet.fi

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 38 myymälää 37 paikkakunnalla. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää noin 1400 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. Lisätietoa Halpa-Hallista löydät osoitteesta www.hhnet.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs