Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Global Responsibility -tapahtuma pureutuu kansainvälisen kaupan tilaan ja tulevaisuuteen

Oulun ammattikorkeakoulu

Global Responsibility -tapahtuma pureutuu kansainvälisen kaupan tilaan ja tulevaisuuteen

Tiedote.
Julkaistu: 20.03.2014 klo 08:08
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Median edustajat ovat tervetulleita Global Responsibility -tapahtumaan perjantaina 21.3.2014 klo 12.00–14.00 Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Liiketalouden yksikköön (Teuvo Pakkalan katu 19, Oulu).

Tapahtumassa käsitellään uusia näkökulmia maailmankaupan tilaan, ongelmiin ja vaikutuksiin sekä pohditaan, millainen vaikutus mainoksilla on ihmisten kulutuskäyttäytymiseen. Päivän pääkysymyksenä on se, onko eettisistä ja ekologisesti kestävistä vaihtoehdoista mahdollista tehdä kilpailukykyisiä tulevaisuuden markkinoille.

Puhujina ovat Kepa ry:n kehityspoliittinen asiantuntija Eva Nilsson sekä Voima-lehden toimittaja, Häiriköt-kirjan kirjoittaja Jari Tamminen. Eva Nilsson käy osuudessaan läpi yleisiä globaalin talouden epäoikeudenmukaisuustrendejä sekä kriisien vaikutuksia. Aiheina ovat muun muassa eriarvoistuminen, veroparatiisitalous ja resurssien liikakulutus. Jari Tamminen puolestaan pureutuu mainonnan luonteeseen ja vaikutuksiin sekä pohtii medialukutaitoa, mainoskriittisyyttä ja vastamainoksia.

Lisätietoa: Teemu Kalliojärvi, 0400 429 013, k1kate00@students.oamk.fi

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 8 000 opiskelijaa ja 750 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs