Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Friska designvindar med nya AMT 190 BR

Oy Otto Brandt Ab

Friska designvindar med nya AMT 190 BR

Pressmeddelande.
Publicerad: 19.02.2016 kl. 14:15
Utgivare: Oy Otto Brandt Ab

amt_190_br_16_620_epr

AMT-familjens nyhet för år 2016, AMT 190 BR, är en fartfylld glasfiberbåt med en sportig skrovform som representerar AMT:s nya design. Till dess största trumfer räknas de väldimensionerade utrymmena som saknar motstycke i denna storleksklass, samt en omfattande standardutrustning. Nyheten har designats speciellt till kvalitetsmedvetna konsumenter som vill ha en snabb och bränslesnål förbindelse- och nöjesbåt för att kunna njuta av lättsamma båtfärder.

AMT 190 BR, som ser dagsljuset för första gången någonsin under Vene 16 Båt -mässan i Helsingfors, bär modellfamiljens hittills sportigaste skrovform och design - dock utan att äventyra de enastående köregenskaperna och den goda bränsleekonomin. Båten lämpar sig därför utmärkt t.ex. till vattensportsentusiaster. Vattenskidorna stuvar du enkelt undan i det stora förvaringsutrymmet under durken. Tack vare den geniala skrovdesignen går nyheten närapå 40 knop redan med måttlig motoreffekt.

Fullständigt nya AMT 190 BR lanseras till publik och press under Vene 16 Båt -mässan i Helsingfors den 12 februari. AMT-båtarna ställs ut på avdelning 6k79.

UTRYMMEN
190 BR är en ytterst rymlig öppen båt i sin storleksklass. Båten har rikligt med förvaringsutrymmen samt gott om plats att röra sig omkring i båten. Unden durken finns ett stort stuvutrymme som rymmer t.o.m. vattenskidor. Förvaringsutrymmena har utrustats med Abloy -lås, så du kan utan bekymmer förvara till och med dyrbar egendom i båten.

UTRUSTNING
AMT:s varumärken - en god standardutrustning och komponenter av hög kvalitet - förverkligas i nya, sportiga 190 BR. Alla detaljer från knapar till vattenutlopp har övervägts noggrant. Förutom den obligatoriska båtutrustningen ingår som standard även bl.a. dynsats, akterkapell, kapellgarage, Securmark -stöldmärkning samt förvaringsutrymmenas Abloy-låssystem.

PRESTANDA
Den välplanerade skrovformen medför en enastående prestanda, låg bränsletillförsel samt mjuk och jämn gång. Båtens stora bränsletank och dess bränslesnålhet möjliggör en lång räckvidd. Nyhetens motorrekommendation ligger på 80-115 hk, och redan med 100 hästkrafter knappar du in på 40 knop.

ANPASSNINGSFÖRMÅGA
Båten kan skräddarsys för att bättre passa kundens behov. Nyheten kan t.ex. beställas med äkta teakdurk, teaklaminerad durk, grå laminatdurk, Raymarines navigationssystem, Fusion mediaspelare eller kylskåp.

ALLTID TILL HAMN -KONSTRUKTION
AMT 190 BR, liksom resten av AMT-sortimentet, är utrustad med en unik ‘Alltid Till Hamn’ -konstruktion, som avsevärt förbättrar båtens säkerhet vid en nödsituation till havs. Trots att båtens skrov till följd av en båtskada skulle fyllas med vatten, håller båtens däck den flytande. Detta ger båtföraren mer tid att larma hjälp och i många fall även styra båten till närmaste strand.

Mikael Winqvist
puh. +358 (0)40 545 6252
mikael.winqvist@amtboats.fi
www.amtboats.com

Bilagor

AMT är en glasfiberbåt som i sin helhet är planerad och tillverkad i Finland - av finländare, för finska förhållanden. AMT är det första båtmärket som beviljats rätten att använda Nyckelflaggan, ett bevis på finskt arbete.

AMT-veneet Oy
Uurontie 1-2
81100 Kontiolahti, Finland
www.amtboats.com

Upptäck resten av företagets pressmaterial

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs