Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Flowman vahvistaa asemiaan aikakauslehtimarkkinoilla – sivunvalmistusyritys Faktor Oy yhteiseen omistukseen.

Flowman vahvistaa asemiaan aikakauslehtimarkkinoilla – sivunvalmistusyritys Faktor Oy yhteiseen omistukseen.

Julkaistu: 01.12.2008 klo 17:28
Julkaisija:

Oululaisen teknologiatalon Flowman Oy:n pääomistaja Petri Karjalainen on yhdessä Pekka Hämäläisen kanssa ostanut Faktor Oy:n koko osakekannan Talentumilta. Hämäläinen on aiemmin toiminut Flomanin kehitysjohtajana ja sitä ennen Talentum Premedia Oy:n toimitusjohtajana.

Oululaisen teknologiatalon Flowman Oy:n pääomistaja Petri Karjalainen on yhdessä Pekka Hämäläisen kanssa ostanut Faktor Oy:n koko osakekannan Talentumilta. Hämäläinen on aiemmin toiminut Flomanin kehitysjohtajana ja sitä ennen Talentum Premedia Oy:n toimitusjohtajana.

"Faktorin ja Flowmanin synergiamahdollisuudet ovat erinomaiset. Molemmat yhtiöt toimivat samassa kapeassa markkinasegmentissä ilmoitus- ja sivunvalmistuksen liiketoimintaprosesseissa: Faktor palveluntuottajana ja Flowman teknologian kehittäjänä," sanoo Flowmanin toimitusjohtaja Petri Karjalainen, "Pekan halu ja mahdollisuus ryhtyä yrittäjäksi merkittävällä osuudella tuo Faktorin omistajuudelle kasvot, joka on tärkeä asia tämän tyyppisessä palveluliiketoiminnassa," hän jatkaa.

Pekka Hämäläinen aloittaa Faktor Oy:n yrittäjänä tänään, maanantaina 1.12.2008.

"Faktor on mediayhtiöiden laadukas yhteistyökumppani, jonka tunnen entuudestaan. Toimintaa on hyvä lähteä kehittämään, kun voin yhdistää Faktorin osaavaan porukkaan Flowmanissa oppimani prosessien kehittämisnäkemyksen ja teknologian hyödyntämismahdollisuudet," kertoo Pekka Hämäläinen.

"Talentumin strategiana on keskittyä ammattilaisille kohdistettuun kustannustoimintaan. Luopuminen Faktor Oy:n omistuksesta on strategiaan sisältyvä johdonmukainen toimenpide. Talentumilla ja Faktorilla on pitkäaikainen yhteistyösopimus Talentumin suomalaisten lehtien sivunvalmistuksesta," sanoo Talentumin lakiasiainjohtaja Lasse Rosengren.

Faktor Oy on medialogistiikkaan keskittyvä yritys tarjoten kuvankäsittely-, taitto-, repro-, ilmoitustrafiikki, painoaineisto- ja arkistointipalveluita yli 200 lehdelle.

Flowman Oy on Oululainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut automatisoimaan ja virtaviivaistamaan printtimedian liiketoimintaprosesseja. Flowmanin asiakkaina on lehtipainoja ja kustantajia, joukossa mm. Pohjoismaiden suurin sanomalehtitalo Sanoma Osakeyhtiö.

Mediayhtiö Talentum tarjoaa lehtiä, ammattikirjoja, seminaareja ja verkkosisältöjä eri alojen ammattilaisille: ekonomeille, insinööreille, juristeille, lääkäreille sekä it- ja markkinointialan osaajille Suomessa ja Ruotsissa. Talentumin tuottamat mediasisällöt perustuvat kohderyhmien tarpeiden tunnistamiseen ja vahvaan journalistiseen ammattitaitoon. Talentumin lehdet tavoittavat noin 1 100 000 lukijaa.

Lisätiedot:

Petri Karjalainen
puh. 044 5146211
sähköposti: petri.karjalainen@flowman.fi

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs