Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » FINNISH DESIGN SHOPIN JOULUMYYNTI HUIKEASSA KASVUSSA

A-lehdet Oy

FINNISH DESIGN SHOPIN JOULUMYYNTI HUIKEASSA KASVUSSA

Tiedote.
Julkaistu: 19.12.2014 klo 12:54
Julkaisija: A-lehdet Oy

LEHDISTÖTIEDOTE                                   19.12.2014

 

FINNISH DESIGN SHOPIN JOULUMYYNTI HUIKEASSA KASVUSSA

 

Verkkokauppa Finnish Design Shopin joulumyynti on kasvanut 54 % viime vuoteen verrattuna. Laadukkaat design- ja sisustustuotteet näyttävätkin kuuluvan tänä vuonna toivotuimpien joululahjojen joukkoon.

 

"Tänä jouluna erityisen suosittuja ovat olleet sisustusjulisteet, ja moni taitaa saada paketissa Artekin Domus-tuolin”, toteaa toimitusjohtaja Teemu Kiiski.

 

Jouluna ei osteta pelkästään joululahjoja, vaan myös koti halutaan laittaa kauniiksi. Joulun alla toimitettuihin paketteihin pakataankin paljon huonekaluja, valaisimia, sisustus- ja kattaustuotteita.

 

“Näyttää siltä, että taloudellisesti haasteellisinakin aikoina laadukkaisiin ja kestäviin tuotteisiin halutaan panostaa”, toteaa toimitusjohtaja Teemu Kiiski. “Julkisuudessa puhutaan paljon verkkokaupan vyörymisestä ulkomaille, joten olemme hyvä esimerkki siitä, että kuluttajat ostavat edelleen myös kotimaisista verkkokaupoista ja näin tukevat työpaikkojen säilymistä Suomessa”, hän jatkaa.

 

Kuvat: https://www.dropbox.com/sh/r7f1vsohsfzxe5g/AADXRHCjQh_u-u6myik06tGta?dl=0

 

 

Lisätiedot: toimitusjohtaja Teemu Kiiski, p. 050 593 4973, teemu.kiiski@finnishdesignshop.fi

 

 

Finnish Design Shop on vuonna 2004 perustettu suomalaisen ja skandinaavisen designin verkkokauppa, joka myy tuotteita Suomen lisäksi EU-maihin, Norjaan, Sveitsiin ja Yhdysvaltoihin. Finnish Design Shop Oy:n liikevaihto ylittää tänä vuonna 5 milj. euroa ja liiketoiminta on kannattavaa. A-lehdet ja yhtiön perustaja Teemu Kiiski ovat Finnish Design Shopin suurimmat omistajat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs