Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » European Business Awards kisassa mukana Sonett pesu-ja puhdistusaineiden valmistaja

Itu Biodyn Oy

European Business Awards kisassa mukana Sonett pesu-ja puhdistusaineiden valmistaja

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2016 klo 13:33
Julkaisija: Itu Biodyn Oy

Saksalainen Sonett GmbH on nimetty kisaan yhtenä kansallisena mestarina (National Champions of 2016/2017) European Business Awards kisassa. Tähän vaiheeseen on päässyt yhteensä 636 yritystä kaikkiaan yli 33 000 yrityksen joukosta. Saksalaisia yrityksiä on päässyt yhteensä mukaan 32 ja suomalaisia 10. European Business Awards on laajin yritysten välinen Euroopan laajuinen kilpailu, jossa tavoitteena on tuoda esiin parhaiden toimijoiden esimerkkejä.

Kisan järjestävän organisaation toimitusjohtaja Adrian Tripp kertoo tiedotteessa kansallisten mestarien merkityksestä

-        Tällaiset yritykset ovat keskeisessä asemassa Euroopan vahvan yritysyhteisön menestyksessä. Ne ovat osoittaneet innovointia, eettistä toimintaa ja menestystä.

Sonett on perustamisestaan (v. 1977) asti sitoutunut ekologisen, sosiaalisen ja eettisen kestävyyden kehittämiseen. Yrityksellä on useita eri sertifikaatteja, joiden avulla toimintaa on arvioitu ja kehitetty niin ympäristöneutraalina toimintana (Stop Climate Change –sertifikaatti) kuin sosiaalisen, eettisen ja taloudellisten standardien mukaisesta yrityksen johtamisesta (Certified Sustainable Economics). Vuosien aikana myös palkintoja on kertynyt useita.

Sonett valmistaa pesu- ja puhdistusaineita veden ehdoilla. Raaka-aineet ovat suurelta osin luomu- tai biodynaamisesti tuotettuja. Tuotteet valmistetaan 100 % uusiutuvalla energialla. Käytössä täysin biohajoavat pesuaineet on hyväksytty myös ammattikäyttöön. Yrityksenä Sonett kokee, että perinteisen tuoton keräämisen sijasta yrityksen tehtävä on toimia yhteiseksi hyväksi. Siksi tuotot ohjataan säätiömuotoiseen rahastoon, jonka avulla ne pysyvät yrityksessä ja mahdollistavat toiminnan kehittämisen hyvin pitkällä tähtäimellä.

Suomeen Sonett tuotteita on tuonut vuodesta 1982 asti Itu Biodyn Oy. Tuotteita on saatavilla luomukauppojen lisäksi Life myymälöistä, S-ryhmän myymälöistä sekä useista verkkokaupoista.

 

Lisätietoja Sonett gmbH yrityksestä:

www.sonett.eu

Lisätietoja European Business Awards –kisasta

http://www.businessawardseurope.com/

 

Liitetiedostot

Itu Biodyn Oy on v. 1979 perustettu biodynaamisten tuotteiden erikoisliike. Itu Oy on kokonaisvaltainen, palveleva maahantuoja ja luomutukku Helsingissä. Maahantuomamme Sonett pesuaineet on hyväksytty myös ammattikäyttöön.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs