Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » EtaPro -tuulilasin pesunesteet – kotimainen EtaPro pesee, toimii ja tuoksuu paremmin

EtaPro Oy

EtaPro -tuulilasin pesunesteet – kotimainen EtaPro pesee, toimii ja tuoksuu paremmin

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2015 klo 12:35
Julkaisija: EtaPro Oy

EtaPro on uusi tuulilasin pesunesteiden perhe, joka on kehitetty suomalaisiin olosuhteisiin. Sarjassa on kuusi eri tuoksua, jotka tunnistaa värien mukaan. Etapro on kotimainen, turvallinen tuote kaikille autoilijoille.

Turvallinen: Puhdas tuulilasi on turva liikenteessä. Suomessa tuulilasin pesunestettä tarvitaan kaikkina vuodenaikoina. Rapaa, suolaa, pölyä ja itikoita riittää. Ramboll Analytics Oy on laatinut käyttöturvallisuustiedotteet kaikille EtaPron tuotteille.

Innovatiivinen: Liuokseen on lisätty ekologisia, likaa irrottavia kemikaaleja, jotka pitävät tuulilasin kirkkaana. EtaPro ei sisällä metanolia. Tuoksuja on laaja valikoima. EtaPro on selkeästi erilainen vaihtoehto.

Helppo käyttää: EtaPron tuotteet on valmistettu asiakkaiden toiveiden mukaisesti. VTT:n testaama ja hyväksymä pullo sopii hyvin käteen, siitä on kätevä kaataa eikä pullo hajoa tavaratilassa muiden kauppatavaroiden joukossa. EtaProta myydään yleensä pulloittain, mutta ne on mahdollista toimittaa jälleenmyyjille myös neljän puollon kätevässä, kantokahvallisessa muovikääreessä.

Haluamasi tuoksu: EtaPron tuoksuissa ei tarvitse tyytyä vain sitruunaan, vaan tarjolla ovat myös vihreä omena, granaattiomena, laventeli, minttu ja mandariini. EtaPron pullo on kirkas, joten ostaessa näkee tuoksusta kertovan pesunesteen värin.

Kesät, talvet: EtaPro toimii Suomessa kaikissa olosuhteissa, hyttyskesästä 40 asteen pakkaseen. Talvilaaduissa on laaja pakkaskestävyys alkaen - 8 asteesta aina -70 asteeseen.

Kotimainen: EtaPro Oy toimii Asikkalan Urajärvellä Päijät-Hämeessä. Omistus on täysin kotimaista, yrityksen tuloista maksetaan verot Suomeen ja yritys työllistää paikallisia työntekijöitä.

Ympäristöystävällinen: Etapron pääraaka-aineet ovat etanoli ja vesi. Tensiidejä, väriaineita ja aromeja on nesteessä tuoksusta ja väristä riippuen korkeintaan yksi prosentti. Pullot valmistetaan muovisten, elintarvikekäyttöön tarkoitettujen pullojen tapaan. Tyhjän pullon voi laittaa energiajätteeseen.

Myös omalla etiketillä: Valmistuslinjan nykyaikainen tekniikka mahdollistaa pesunesteen valmistuksen myös jälleenmyyjien tarpeiden mukaan esimerkiksi omalla etiketillä tai tietyllä pakkaskestävyydellä.

Kuvatekstit

1 (etapro_pesuneste_pullot)

EtaPro on uusi, kotimainen ja nykyaikainen tuulilasin pesunesteiden perhe. EtaPron etuina ovat muun muassa tuoksut, värit, VTT:n sertifioima pakkaus sekä laaja pakkaskestävyys.

2 (erapro_pesuneste_kaato)

EtaPro-pesuneste on pakattu kestävään muovipulloon, josta on helppo kaataa.

Lisätietoja:

Etapro Oy

Veijo Turunen, liiketoimintajohtaja

gsm 050 5677535, veijo.turunen@etapro.fi

www.etapro.fi

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs