Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Ensimmäinen Siwa Savonlinnan keskustaan 11.12. – tuore ruokakauppa saa kylkeensä Alkon myymälän

Suomen Lähikauppa Oy

Ensimmäinen Siwa Savonlinnan keskustaan 11.12. – tuore ruokakauppa saa kylkeensä Alkon myymälän

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2014 klo 14:51
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Suomen Lähikaupan kauppaverkko vahvistuu Savonlinnassa, kun keskustaan avataan uusi Siwa torstaina 11.12. klo 10.00 osoitteeseen Kirkkokatu 5. Savonlinnan tuore Siwa on uuden ajan ruokakauppa, jossa yhdistyvät laaja tuoretuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut.

Siwan uuden konseptin mukaisesti tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen, ja ruokaisan myymälän valikoimasta lähes puolet onkin tuoretuotteita. Kaupan omasta paistopisteestä saa lisäksi tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

Yli 170-neliöisen Siwa Kirkkokadun monipuolisiin palveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Uudenlainen palvelukassa tekee asioinnista sujuvaa. Siwan viereen avattava Alkon myymälä täydentää lähikaupan palveluita.

– Meillä on ilo tuoda Savonlinnan neljäs Siwa kaupungin keskustaan. Kirkkokadun uuden ruokakaupan laaja tuotevalikoima, pitkät aukioloajat ja runsas palvelutarjonta takaavat joustavan ja mutkattoman asioinnin. Saman katon alta löytyvä Alkon myymälä parantaa palveluita entisestään, kertoo aluemyyntipäällikkö Sirpa Jukarainen.

Osa Lähikaupan investointiohjelmaa

Uusi Siwa Kirkkokatu on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen ja olemassa olevan kauppaverkon remontteihin. Vuonna 2014 Suomen Lähikauppa avaa yli 20 uutta ja modernisoi noin 100 Siwaa. Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla – yleensä paikallisilla – urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Investointiohjelman avulla olemme iloksemme voineet parantaa Lähikaupan asiakaskokemusta, tehneet kaupoistamme aiempaa ruokaisampia ja työllistäneet näin taantuma-aikana suomalaisia Hangosta Inariin. Investointitahti jatkuu yhtä vahvana myös vuonna 2015. Jatkamme keskustelua yhteishankkeista myös Alkon kanssa, ja tavoitteenamme on saada Alkon myymälä mahdollisimman monen lähikaupan yhteyteen, Kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

Myymäläpäällikkö Pauliina Innanen henkilökuntineen toivottaa asiakkaat ja median edustajat tutustumaan osoitteessa Kirkkokatu 5 sijaitsevaan uuteen kauppaan ja nauttimaan kakkukahveista torstaina 11.12. klo 10.00 alkaen. Avauksessa on paikalla ja tiedotusvälineiden tavattavissa Suomen Lähikaupan kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen ja kauppapaikkapäällikkö Jesse Kohonen. Kahvitarjoilu jatkuu klo 18 asti. Aukioloajat: ma–pe klo 7–23, la 8–23 ja su klo 9–23. Savonlinnassa palvelee laaja Suomen Lähikaupan kauppaverkko, johon kuuluu 4 Siwaa ja 1 Valintatalo.

 

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Sirpa Jukarainen, Etelä-Savo, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3760 ja
kauppapaikkapäällikkö Jesse Kohonen, Itä-Suomi, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3783 (uuden kaupan toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs